Minden egyes szavaddal egyetertek. Annyival egeszitenelek ki, hogy a “kiskapus, sumak, megoldjuk okosban” megoldasok orszaga vagyunk. Sajnos a nagy tobbseg az. Ha pedig buntetlenul lehet lopni kisebb vagy nagyobb osszegeket, mellette pedig a mentalitas is a lopas iranyaba mutat, akkor lehuzhatunk itt mindent. A realitas az, hogy ha kiraknak az asztalra egy kupac penzt amit el lehet lopni okosban kovetkezmeny nelkul, akkor azt 10/10 ember ellopja. De hozhattam volna peldanak azt is, hogy 0,5%-os kamattamogatott Széchenyi Go hitelre jottek ki a szalonbol x34567 bmw-k. Minden bizonnyal a vallalkozas ujrainditasara kellettek ezek a jarmuvek. Hiteles forrasbol tudom, hogy volt aki lamborgini urust vett 0,5%-ra a korlatozas elott… Na hat amig ilyen dolgokat meg lehet csinalni addig nincs mirol beszelni ebben az orszagban. Szazszor jobb helye is lehetett volna ezeknek a penzeknek, pl amit Te is irtal.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)