Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Mi a sz@rtol erősödik állandóan ez a szutyok?? Ennyire bejön a populizmus piacnak? Mégegyszer 405 fölé megy, visszavaltom az euromat ft-ra.. nem kifizetődő a ft short..
ilyet 2019ben mondott nekem haverom amikor 312ig leszúrt, hogy 315 és 325 között fog ingadozni, utána 320 alatt már nem nagyon láttuk és azután... de ez már történelem nézzük csak vissza és akkor még jöttek az eus pénzek nem volt covid, nem volt háború mégis feszülten 340 alatt vártuk a covidot ugyancsak kifeszítve 370néla háborút, na persze választás után sem volt gond majdnem megbólintani a 420 at.. és sokan 350-370 nél sem hittük el, hogy lehet 400 vagy ott maradhat és láss csodát itt vagyunk.. csuti csüngőhasú köpcös g.ci mondott olyat egyszer, hogy egy időnkénti 10%os FO$rint leértékelésbe senki nem hal bele... tavaly 345 volt szeptember elején most meg 400 ban vagyunk az+15,94% és milyen igaza volt nem haltunk bele!! ő meg ennyit ellopott tőlünk és ő sem halt bele... akkor minden rendben látja, hogy a néptől el lehet venni időnként ezzel a módszerrel, csak kell olyan aki idejön, elbizonytalanítja az embereket, aztán egyszer csak megint rakétázunk egy szépet , te meg nem jössz vissza ezen a néven ide többet, vagy ha igen, akkor ki fog emlékezni arra, hogy mit mondtál??? De vissza kéne keresni az elmúlt időkben a hatalmas eséseket és megnézni kik voltak akik előtte ezt a mantrát tolták....
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)