Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Az MNB tisztán és érthetően megondta, eddig és ne tovább a ft ellen. Hidd el, a nagyon gyenge Ft senkinek nem jó, ezért már léptek ellene. Sokan azt hiszik, hogy a jegybankok ellen lehet menni, pedig az még jól nem sült el soha a történelemben....
Nem mindenhol, en is nyugaton elek, de mar a biltokban is erezni, hogy merseklodnek az arak. Csak itt megakarjak fogni az inflat, en 4x annyi rezsit fizetek mint elotte, de legalabb erzodik, hogy megallt a dragulas. Magyarorszag on meg csak csinaljak az inflat. Nem is ertem, mintha arra lennenek kivancsiak, hogy Mikor lazad fel a nep? De nem fog, mert birkak. Oszinten a vallalkozasoknak es a gazdakat kell menteni. Vicc.
Csak epp a kormany nem akar forinterosodest. En, Mint egyszeru ember, kb 2 het alatt be tidnam a forintot erositeni 360 ig. Hidd el , arra megy ki a jatek, hogy elinflaljak a hiteleket. Ilyen kamatokat jovore nem tudnak kifizetn
Arra értettem, hogy sokan nagyon jól élnek az országban, de közben sírnak. A fidesz nagyon sok badarságot csinált az elmúlt pár évebn és én sem szeretem őket, viszont az hogy az eur árfolyam hova került egy más kérdés. Mint mondtam, tudatosan gyengítették éveken keresztül, ment a high pressure economy model ami nem jó. Most megfordult a trend és védik itt már az árfolyamot, kérdés hogy ezt már senki nem hiszi el nekik. De elmondták, addig emelik a kamatot ameddig kell, hogy erősödjön a ft-t...
Álszentség, mégis hogy érted fejtsd ki kérlek. Mi bennem az álszentség? Úgy élek, hogy pont lekakilhatnám ami van, ha csak a pénz számítana, de ennek ellenére nem teszem. Pont ettől nem vagyok álszent... Látom mi megy.
Kacsahús: Félreértettél valamit. Reagáltam a hozzászólásra, amit EUR500 kolléga írt, és Ő is egy biztosra vett Fidesz propaganda reakciót írt le, hogy hova tűnt a pénz, amit én kérdeztem. Én csak kiegészítettem, hogy mit fognak még mondani. Én támogatom a szankciókat és tudom, hogy mindenkinek nehehezebb, de ezis egy támogatás ha fegyvert és embert nem küld az eu. Az oroszoknak jobban fáj az tuti.
Mester, nem kell ingerülten, csak higgadtan. Ez a hazudok vonal nem tudom honnan jön, majd kifejted. Addig is megadnád kérlek 1 hónapon és 3 hónapon belül hova várod az EUR/ot? Köszi
ha tényleg érdekel 390/410 es sávban való mozgástra tippelek 3 hetes időtávon, 3 hónap után ha tényleg kiegyezünk az EU-val akkor tartósan mehet 400 alá, első körben 380 ig...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)