Sziasztok,
Az EUR/HUF egy kiváló topic, viszont nincs moderátor. Nyitok egy újat, hátha fennmarad. A terv szerint nagyjából mindent lehet, kivéve gyűlöletkeltő tartalom, illetve flood / szándékos trollkodás. Ugye ezektől szenved az eredeti topic sajnos.
Akkor nagy Marci fog átváltani kuktába... ha nem úgy csökken a kama ahogy ő szeretné azt nem hagyja annyiban tippre. Nő a nyomás a rendszerben az biztos
Tegnap Barnabás nem volt elég héja. Marad az intervenció első körben, aztán a legközelebbi kamatdöntőig meglátják, mi lesz. Ha visszakorrigál, akkor semmi sem történt, ha nem korrigál vissza, akkor itt nem lesz megint 100 bp.
Kávéscsésze ? Ki mit tippel a mai napra / hétre / hónapra ? Ha a shortosok rárepülnek milyen eszköze vagy a jegybanknak reagálni ? devizatartalék ? Kamatemelés ?
Ki mit vár a héten kamatdöntésre, illetve erre hogy reagál a Ft ? Én 75% ot várok, továbbra is óvatossan, (lehet kormány oldalról fogja érni kritika). Közben kis előkorrekciózás
bár azért...ha jobban belegondolok. Bandi-t előtérbe helyezve... Február 20-ra 367-et szeretnénk látni (vagy paritást), amikor megjön a PMÁP kamat... utána kit érdekel,h 400 v. 420...
384.0 bátor longgal megpróbálkozhat valaki, akinek van tőkéje. nagyon nagyon sok hetes gyertyának ott van a szára-teteje. mégis csak kamatcsökkentés, nem tartás volt.
Figyelő szemeteket az árfolyamra vessétek. Meglepetés 70 bp vágás történt ami látszólag meglepett mindenkit. Kérdés hogy hét végére vissza korrigál e, nálam a 1 hónapos trendvonalon átment, kérdés alá zár e.
Azért kis pánikvisszafogóként nem lebecsülendő, postabank gyorsaságú rohamok indítása ellen. Bár... Aki ezt figyeli meg aki megrohan lehet nem ugyanaz a kör
Szerintem ennek sok hatása nincs, ebből nem fogják rendezni a tartozásukat, hacsak nagy gáz nem lesz, de akkor meg úgyis mindegy mert lavina. Hír értékként, hogy eddig is ott volt, most is ott van szerintem ez már beárazott hír.
Én nem szeretnék senki dolgába beleszólni, meg elvileg ez egy anonim internetes fórum, de jobb az ennyire beteg, torz személyiségeket inkább elkerülni, még a neten is.
Szeretem,mikor beszelunk a forintrol,es jonnek bitcoinnal,daxszal visszatekinto hozamokkal.... Es persze alja,teteje pontosan lőve,mint mindig... Nyilvan....
Kézzel húztam nem 0,0001Ft ra illesztett, de nem egy impulzív átszúrás inkább kóválygás, ennyit toleranciát fenntartok mint tévedés joga :D Meg amúgy is mi vagyok én ? KÖZGAZDÁSZ ??? (MATEMATIKUS, hogy eredetit idézzem...)
En a Pmapra mondtam,h vagohid. Kiszivattak a szuper allampapirt,ezt is ki fogjak. Az arfolyam a pmaposok ,a kulker egyenleg(figyasztas visszaeses),mnb treasury,nyersanyag arak es a kamatok kombinacioja talan. De erzesre azt gondolom,h ketyeg a bomba.
Én az utolsó pár tetszőleges kombinációjára szavazok ;). Tudják ezek mi jön, csak még rejtik a kést, nehogy megriadjon a haszonállak. Az, hogy karámba vagyunk terelve már deklarálta a véget. Amit nem értek vásárló erő csökken. (rá is névek Bigmac indexre) az hogy nem csapódik le az árfolya azaz hogy ilyen (értsd legalább 1 év) késéssel
Ok,en is toltam egyet a trollos csoportba,ugyanugy latjuk. Ha ez egy expanding triangle lesz,akkor be fog jonni a bull scenariom,miszerint egy masfel ev alatt 450-480,de meg messze van az azert. Tovabbra sem ertem,h az inflaciot mi alapjan varjak 5-6 szazalekre,vagy a fogyasztas fog visszaesni brutalba,vagy szimplan balfaszok,vagy csak hazudnak,mert tudjak,kb mi jon...
Az én vonalaim alapján nagyjából most hagyja el a csatornát alul. Ez az emelkedő csatorna 19 óta tart. A felülről jövő ereszkedőtől pedig pár Ft ra van.,
Írhatsz nyugodtan a DAX topicba is. Mostanában eléggé kevesen teszik ezt. "Kihalt". Szoktam követni az OTP -s topicot, ott azt mondják: hogy a napos boli gyertyának "érintenie kell a napos boli szalagot", még akkor is ,ha baromira esik. 16490-nél kezdtük a mai napot. 16540 most a boli szalag alja (persze ha esik kőkeményen, nyúlik lefele, de akkora pánik még nincs, de jól láthatóan 16546-ot megcsinálta ma, hogy "teljesüljön" a fenti feltétel.
EUR/HUF - trollmentes
Az EUR/HUF egy kiváló topic, viszont nincs moderátor. Nyitok egy újat, hátha fennmarad. A terv szerint nagyjából mindent lehet, kivéve gyűlöletkeltő tartalom, illetve flood / szándékos trollkodás. Ugye ezektől szenved az eredeti topic sajnos.