Sziasztok,
Az EUR/HUF egy kiváló topic, viszont nincs moderátor. Nyitok egy újat, hátha fennmarad. A terv szerint nagyjából mindent lehet, kivéve gyűlöletkeltő tartalom, illetve flood / szándékos trollkodás. Ugye ezektől szenved az eredeti topic sajnos.
16662, itt van valami, ma reggel erről pattant, meg 17000-ról is idáig esett, dec 7-8 környékén is ezt tesztelgette. tippre ezt legalább újra megnézzük még ma. majd ott agyalok, mi legyen a pozival.
Kicsivel 16700 felettről nyitottam már shortot, bár ideálisabb lett volna 16780 (de 730 -ig alig jött fel) Nem látom az erőt a daxban. kiesett a sávból, még a sávig sem tudott visszaballagni.
Én most DAX-ozok. Kicsit kiszellőztetem a fejem az EUR HUF miatt. Egy 16460-16500 borulás nem elképzelhetetlen. 200 pontról beszélünk, nem sok. Kamatcsökkentés: 100bp.
Na ki mit vár holnap? Véleményem szerint -75 bp, de Virág elvtárs tol egyet a forintn felfelé azzal, hogy már szépen jön le az infla, és jövőre már minden nagyon jó lesz. Ennél a pontnál a forint megreccsen majd.
Siman lehet h jon egy realizalas,a dollar nem erosodik,tehat nagy panik nincs,viszont itt az ev vege. A jovo evben a forint lesz erdekes,mert konnyen lehet,h kapni fog par gyomrost,foleg majd a sokat emlegetett PLN-tol.
384ről visszajött 382-re. nem lesz itt egyből rakéta. péntek van, ennek tudom be ezt a nap végi erősödést, bár tegyük hozzá, egész nap esett az eur usd, nyomás alatt voltak a piacok. a forint ilyenkor még jobban rakétázik. hétfőn ha nagyon bebikásodna 380 körülre, meggondolom h, beszállok kamatdöntésre, ahogy Fsociety írta: "hit and run".
EUR/HUF - trollmentes
Az EUR/HUF egy kiváló topic, viszont nincs moderátor. Nyitok egy újat, hátha fennmarad. A terv szerint nagyjából mindent lehet, kivéve gyűlöletkeltő tartalom, illetve flood / szándékos trollkodás. Ugye ezektől szenved az eredeti topic sajnos.