Sziasztok,
Az EUR/HUF egy kiváló topic, viszont nincs moderátor. Nyitok egy újat, hátha fennmarad. A terv szerint nagyjából mindent lehet, kivéve gyűlöletkeltő tartalom, illetve flood / szándékos trollkodás. Ugye ezektől szenved az eredeti topic sajnos.
Szerinted kitart holnap a 382 holnap? gondolom ez függ attól is,h az eur usd megy-e tovább, 1.11-ig, 1.105-ig holnap, vagy ha "esetleg" fordulna, akkor talán megáll az eur huf. "még ma eldurranhat" sajnos nem jött be:(
Én nagyon várom a decemberi államháztartási adatokat. Bár, ha "adatvezérelt", akkor Varga Mihály "tökéletesen" tippelt. -5,2%-nél nem lesz több. a valóságot senki nem tudja meg úgyse..
Megnézém azt a kis befektetőt, akit éves charttal kereskedik---bocs,de erre is reagálnék. Nagy TFen keressük az irányt ,kisebb TFen pedig a belépőt. Ahogy a térképre is először nagyban nézünk rá,és utána keressük magát az utat a célhoz. Mondjuk nyilván egy hetes charton azért nem feltétlenül m30on vagy h1en kell belépőt keresni,hanem h4/d1. Sztem.
A divergencia önmagában lassulást jelez a trendben nem többet Ezzel azert tudnek vitatkozni. Van igazad,de nem mindennesetben van igy. 2020ban az eurusd egy gyonyoru divergenciabol fordult meg lefele hetes charton,es indult el egy 2 eves erosodesbe.
A divergencia önmagában lassulást jelez a trendben nem többet. Az évesen TF-n pedig ezt azt is jelentheti, h hónapok is lehetnek még a trendben… Addig még nagyon sok setup nyílik h1/h4 TF-n bezsebelhető(vagy bukható) pippel. —— Személyes megjegyzés. Megnézém azt a kis befektetőt, akit éves charttal kereskedik… lehet van értelme de nem sok. Az a bankok stb terepe.
Ok… De nincs értelme a kérdésednek kereskedés szempontjából. A miért nem igazán lényeges. Egyébként, Az EUR/USD bullos most már hetek óta. H1/H4 TF-n nézve is. Nem lett mely korrekció. Volt egy háromszög ezen a TF-n(trenderősitő alakzat inkább) kitört. Nekem így másodikra túl “egyszerűnek tűnik”. Minimum célzóna 1.1070-1.11 köze valahol H4/D1. Van másik szcenario is a felfutásra csak most az hátrébb sorolódott. Fel háromkor adatközlés az megmozgathatja. Short esély nincs jelenleg a charton. Szvsz.
EUR/HUF - trollmentes
Az EUR/HUF egy kiváló topic, viszont nincs moderátor. Nyitok egy újat, hátha fennmarad. A terv szerint nagyjából mindent lehet, kivéve gyűlöletkeltő tartalom, illetve flood / szándékos trollkodás. Ugye ezektől szenved az eredeti topic sajnos.