Sziasztok,
Az EUR/HUF egy kiváló topic, viszont nincs moderátor. Nyitok egy újat, hátha fennmarad. A terv szerint nagyjából mindent lehet, kivéve gyűlöletkeltő tartalom, illetve flood / szándékos trollkodás. Ugye ezektől szenved az eredeti topic sajnos.
Szerintem a mai világban már nem jön fekete autó, csak beírják fehérrel egy excel táblába a neved, hogy pl kik nem kaphatnak semmiféle megrendelést, vagy hitelt, esetleg kiket kell a nav nak picit intenzívebben vegzálnia, esetleg ha nagyon nagy a szád , az üzleti körödben egy kis lejárató kampány, 1-2 telefon, az üzleti feleidnek, hogy figyu vele ezentul nem kéne... esteleg egy kis közmű ár emelkedés, személyre szabva... ehhez nem kell fekete autó, és kicsinálnak, vagy felkötöd magad, vagy elhagyod az országot záros időn belül, de nem akarok ötleteket adni ennek a mocskos brigádnak...
Igen,hasonlo. Valami olyasmi volt,h ha kiadod a lakast X evig,akkor a oeriodus vegen az afat,vagy valamekkora reszt visszakapsz. Nem astam bele magam,most kezdodik majd ez a folyamat. Csak ha valaki elorebb tart,akkor infozhatna.
Pont effele idok fele haladunk. Orban gyakorlatilag 1:1ben ulteti at a putyini rendszert itthonra. Majd itt is eltunnek ujsagirok,kerulnek bortonbe tuntetok,ha meg lesznek. Szepre sikeredett ez az orszag. Remelem,a jobber szavazok nagyon buszkek ra. Ekozben a beka segge ala csuszott a Nert leszamitva gyakorlatilag minden.
Azt már a parlamentbe is többszőr elsütötte, hogy kényesebb témák szavazásánál nem volt jelen, nehogy számonkérhető legyen rajta. Bátor gyerek. "Ha jön értem a fekete autó, akkor vigyétek tovább a fórumot please." Majd Madeinhungary-t megkérjük rá. :))
Az EKB ma héja üzemmódban beszélt, kamatvágás biztosan nem lesz. Emiatt erősödik az EUR, majdnem 1%-ot erősödött USD-hez képest. Jövő héten nálunk kamatot fognak vágni.
Én a mi cégünk megrendelés állományát szoktam kollegáktól megkérdezni, hogy mennyire vannak leterhelve megrendeléssel, illetve amit a hírekből -rokonoktól hallok , Tier 1-2 ben azért van bőven ismerős. Ez alapján az autóipar ebben a hónapban azért megy rendesen (lehet h raktárra mennek ,de mégis megy.)
Valaki otthon van esetleg osztrák ingatlan piacon? Tényleg úgy van, hogy ha veszel egy lakást,ami új építésű,vagy valamilyen spéci programban van,akkor azt ki kell adnod X évig,mielőtt te beköltözhetsz?
EUR/HUF - trollmentes
Az EUR/HUF egy kiváló topic, viszont nincs moderátor. Nyitok egy újat, hátha fennmarad. A terv szerint nagyjából mindent lehet, kivéve gyűlöletkeltő tartalom, illetve flood / szándékos trollkodás. Ugye ezektől szenved az eredeti topic sajnos.