Sziasztok,
Az EUR/HUF egy kiváló topic, viszont nincs moderátor. Nyitok egy újat, hátha fennmarad. A terv szerint nagyjából mindent lehet, kivéve gyűlöletkeltő tartalom, illetve flood / szándékos trollkodás. Ugye ezektől szenved az eredeti topic sajnos.
Nagyon időszerű lenne, de itt már nem az a kérdés, hogy mi logikus, hanem, hogy mit akarnak a hatalmasok. Például Kína támadást indít-e, a választások előtt akarnak-e csinnadrattát stb
Nem ő az aki minden évben óbégatja, hogy jön a világvége? Mert ha az akkor igazán nyugdíjjba mehetne, ha egyser bejön meg veri a mellét, hogy én megmondtam.. Hát igen ha 25 évig mondod, hogy jön a krach akkor a nagy számok törvénye alapján egyszer tényleg bekövetkezik...
S&P 1D https://kephost.net/p/MTA0NzQ5NQ.png Szimplán matekból indultam ki, a szigetes kitörésből, abból kalkuláltam egy nagyot. igazából, 4720-ig van előtte akadály?
EURUSD, lehet h már a Fed-re húzzák,mindenesetre a tegnap felrakott chart kezd validálódni. 1.0850-1.860 lehetne egy ideális ár, és onnan dél. GBPUSD is kb ezt mutatja,jó esélyt látok erre.
EUR HUF 1D: https://kephost.net/p/MTA0NzE5Mg.png ugrásra készen, két szempontból is. 1. lehetőség a legalsó kék vonalat csípte + a 381.2-381.5 majd most kiderül, tartja-e.Ha nem tartja, szinte biztos, hogy megyünk 378,2-ig, majd ott eldől. 2. lehetőség a
már megszokott sáv pöccintés után csinál egy új gyertyát felfele, vagy
legalábbis nem megy alá. Vagy szépen kioldalaz, aztán jön egy impulzus
és úgy zakó: tehát az 1.lehetőség.
Egyebkent,szinten maganvelemeny,az orszag erdeke,es a nemzethy erdek is az lenne,ha a roman utra lepnenk,lasd Csau. Na,az ott az orszag es a nemzet erdeke volt. A vadpontok kb ugyanazok lehetnenek. Minden mas a szememben csak nemzeti szalaggal atkotott fidesz szeker tolas. Peace
EUR/HUF - trollmentes
Az EUR/HUF egy kiváló topic, viszont nincs moderátor. Nyitok egy újat, hátha fennmarad. A terv szerint nagyjából mindent lehet, kivéve gyűlöletkeltő tartalom, illetve flood / szándékos trollkodás. Ugye ezektől szenved az eredeti topic sajnos.