Sziasztok,
Az EUR/HUF egy kiváló topic, viszont nincs moderátor. Nyitok egy újat, hátha fennmarad. A terv szerint nagyjából mindent lehet, kivéve gyűlöletkeltő tartalom, illetve flood / szándékos trollkodás. Ugye ezektől szenved az eredeti topic sajnos.
16850 short zárva.75 pötyi pluszban zárva, kicsi a bors...de jön vissza a FED-es bukó. (125 körül is lehetett volna, ez ilyen, vártam a zakót 16700 alá, de nem jött, evvan)
s&p tegnap close 4719.55 ,szerintem ide felnéz, utána fordul. már meg is tette, 4718. fordult. dax utolsó órás emelkedő aljakat töri mindjárt...tudom..én ilyen kis TF-eket is nézek. főleg, mert ma még zárom. ha lebillenne 16660-ig, ott zárom.
a tegnapi nap s&p gyertyát nem is néztem.. á 4740... 1.5 pont hiányzott..lényegében zászló kész. amit mutattam 2-3 napja,h "reális vége" hol lehet.. érdekes. S&P sem néz ki túl jól, bár ott a hetes zöld, de a napos...az durva:D
Szemelyes kapcsolatrendszerembol nem idezek,de eleg csak a Herczeg Zolira gondolni. De nehany tuzep is hasonlo sorsra jutott,ahol a nagyobb halak megettek a kisebb halakat.
EUR/HUF - trollmentes
Az EUR/HUF egy kiváló topic, viszont nincs moderátor. Nyitok egy újat, hátha fennmarad. A terv szerint nagyjából mindent lehet, kivéve gyűlöletkeltő tartalom, illetve flood / szándékos trollkodás. Ugye ezektől szenved az eredeti topic sajnos.