Igen, én ez alatt azt értettem, hogy 2007-ben kezdtem foglalkozni a tőzsdével, és 1-2 józan hang itt a fórumon is óvatosságra intette az eurófiában fürdő jónépet, hogy hatalmas esések lesznek. Én nekik köszönhetően úsztam meg különösebb veszteségek nélkül a dolgot, mint kezdő.
Most 37% a részvényarányom, ezt mondjuk 40-45-re emelném, a válságban pedig 75-80% lenne. Az is igaz, hogy én nem indexek alapján működöm, de azért mégis talán csökkentem a kockázatot azzal, ha figyelembe veszlek titeket. :)
Most 37% a részvényarányom, ezt mondjuk 40-45-re emelném, a válságban pedig 75-80% lenne. Az is igaz, hogy én nem indexek alapján működöm, de azért mégis talán csökkentem a kockázatot azzal, ha figyelembe veszlek titeket. :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?