Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Egyelőre tökéletes szigetünk van. Ha ez sem adja meg a lökést long irányban, akkor ideje abbahagyni a tőzsdézést, mert kb. annyi értelme van, mint a sportfogadásnak vagy a kaszinózásnak.
Csak nem tuggya merre mennyen. Fel kéne mennie, de hát az export is gyatra vót. Oroszország miatt vannak a rossz adatok, egyébként nincs gond Deutschland-dal.
én is azt nézegetem éppen..
ha átviszi, akkor 9140-50 körül dobom shortokat, mert akkro mehet 9240 köré első körben. De ha nem, akkor megy vissza - de azt csak inkább SP nyitás után, vagy holnap, ha tényleg nem tud továbbmenni.
Ja és még valami: az az emelkedő csatorna amit tettem fel és messziről jön, amit most még alulról skubizik, az is aggaszt, és e percen, órában i azzal küzd ha nem tévadek: 9120/9130.
Ha az sp elérte a "B" (Forca) 1975-nél, akkor DAX IS VISSZA!
értem, igazándiból én még annyit sem, ezért nem bízok nagyon a szigetben egyenlőre. Én ilyan 250ig várnám a daxot. És azért, mert szerintem befejezetlen a flat c-je. Így nem kóser vami, Viszonta 250ig fel még simán jó a flatbe!!
az I.-II. VH-ban a katonák gyakran bombatölcsérekbe vackolták be magukat, mert józan paraszti ésszel elenyésző a kockázata, hogy még egyszer pont abba hullik a ménkű... )
lehet h. a tőzsdén is lehetne hasznosítani a módszert vhogyan... (?)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?