Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Szóval,
1.)Itt van aki azt monta, hogy 4 perccel 5 előtt megvolt a 9250 alatt = Kiütötték.
2.)Az erste ennek ellenére még mindig kereskedhetőnek jegyzi (Most reggel is) Ez náluk viszont simán lehet elalvás jele is!!!! -Majd reggel szivatjuk a jónépet.
3.) Tegnap ahogy megindult délnek és járt 9170 körül is vajmi kevés lehetőséget láttunk a de 9 órai nyitásig visszamászni 9250 felé (feltéve ha a 2es pontom igaz!!!!!)
4.) Az este 8 órás kép alapján viszont nem lett lehetetlen a 3as pont képtelensége: Úgy mászott fel 80 pontot, mintha alágyújtottak volna.
5.) Remélem azért jól aludtál tőle! Még 3 óra és minden kiderül :-)
Köszi. Az atipikus rész most sajna nem sikerült, viszont az önfegyelmezős igen, mert még egyelőre nem bővítettem a 9487-es 100db-os long pakkot, de tartom. A "sz@r helyen nyitott pozi" -kisérlet eddigi eredménye -75e Ft.
Egyébként usából olyan jó adatok jönnek sorra, hogy egyszerűen ha lesz is QE kivezetés, akkor is mehetnek fel még egy darabig...lehet ez lesz a giga short szopató fázis egy kb. fél évig, aztán ha beszarnak az adatok megint, akkor lesz az igazi esés...
Ami szeintem a lényeg:75% hogy a negyedik korrekciós hullámban vagyunk.
Ha ezt feltételezzük, akkor cca:-20% és időtartamban is hosszú lejtmenet következik. Vagyis:el kell adni minden emelkedést.
Ha mégse az is kiderül hamarosan!
Szarvasvadász azt írta:
"Arra érdemes lesz figyelni, hogy hetes charton 1894 alá zárás kell a következő pár héten, ellenkező esetben jó eséllyel bullish slingshot alakul ki."
Tehát erre azért nagyon figyelek, mert ez lehet a "szokásos huncutság"
Majd kiderül :)
Pont nem voltam itthon, amikor az emelkedés megindult. Ráadásul ez nem olyan erőtlen, mint a nap elején volt. H1 csúcs/völgyel akartam követni. A végén még örülhetek ha nullában ki tudok szállni. link
Merész lesz amit írok, de ennek az egész mai long kicsapatásnak akkor lenne értelme (ha valóban csak long kicsapatás volt), ha következő kereskedési napján képes lenne a Dax egy nagyságrendileg +0,5%os nyitót produkálni..ez a 17:30as zárót nézve akkor egy 9250 feletti nyitót kellene jelenteni...kíváncsi leszek.
Ha jól emlékszem akkor azon nap után 600 pontot ment a Dax, most az megint egy 9800 körüli értéket adna...elég merész feltételezések ezek, de ha tényleg megcsinálják a 9250 környéki nyitót, akkor lehet nem lehetetlen.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?