Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
azt mondod? én azon most nagyon gondolkozok, hogy kiszállok most délelőtt 9280-9300 körül.
Félek, hogy ez EKB kicsit pánikol és még valami butaságot mondanak.. pénznyomtatás, meg hasonlók.
ami tartósan szerintem nem fogja hangulatot megfordítani, de 1-2 napra zajt kelthet, kis korrekciót hozhat.
de másik elgondolás még, hogy DAX meglepően jól tartotta magát tegnap még, és hogy eleve ezt a fentit árazta piac, azért nem esett SP-vel. És ha nem mondanak valami nagyot, akkor valóban 9000 lehet pár nap múlva..
"furcsán mozgott a forint"
Ha az usd/huf keresztet is nézitek, akkor világosabb a kép. Az eurot adják a belengetett pénznyomtatás miatt. Magyar QE-ről még nincs szó, ezért a HUF-ból még nem kell kiszállni szvsz.
furcsán mozgott a forint, ahogy kérdezted, eszembe jutott, hogy már pár napja nekem is feltűnt, hogy valami nem stimmel, ez a legegyszerűbb magyarázat.
Mittudomén, mi van a háttérben, eurót vesznek bankok kisegítésére, főiskolájának, új palotára, valaminek - nemtudom, hiszen transzparens, átlátható intézmény és döntéshozatali folyamat, komoly felügyelőbizottsággal, ugye..
furcsán mozgott a forint, ahogy kérdezted, eszembe jutott, hogy már pár napja nekem is feltűnt, hogy valami nem stimmel, ez a legegyszerűbb magyarázat.
Mittudomén, mi van a háttérben, eurót vesznek bankok kisegítésére, főiskolájának, új palotára, valaminek - nemtudom, hiszen transzparens, átlátható intézmény és döntéshozatali folyamat, komoly felügyelőbizottsággal, ugye..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?