Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
https://kephost.net/p/MTY3MzEzOQ.png 15:30 körül printscreeneltem. Akkor a tető 21120 volt. 21120 felett (shortot tartva) én bőven támogatnám a longosokat, szponzoroskodnék. 21550-ig nincs túl sok akadály ellőtte. (ez a csökkenő tetők szintje) én a 21180-at tartom "kritikus" pontnak, előző csúcs, ami alá bőven bejött, ha ezt átviszi, 21550 szerintem nem kérdés.
Én próbálom segíteni a jelenlévőket. Ha találkozik a gondolatunk: longot látsz (pedig a fél világot shortolnád beállítottságú vagy), én TA alapon megerősítem, hogy szerintem is long van, vagy inkább affelé áll a helyzet, nektek érdemes megjátszani. Én egyelőre csak elmélkedéssel töltöm a szabadidőmet, de nem bánom. DAX kilőtt, ha esik is, 20470-20475 alá nem várnám. Onnan inkább patt, aztán majd kiderül. Vagy már az ATH-t is megtartja 20550, erős lenne, de benne van. Az ugrást látva USA rallyt várok mára, +2-2,5% Nasdaq benne van...
Sziasztok! Aki nem tud/nem akar részt venni a szokásos Portfolio Investment Day napon és aktív ÉVES Signature előfizetése van, az megtenné, hogy az email címét átküldi nekem a tippmix46@freemail.hu címre? Szívesen elmennék - ahogy eddig mindig is voltam - csak sajnos most már Signature előfizetés a feltétel..... Köszönöm előre is!
A tegnapi nap nem volt könnyű nasi shortban... De kitartottam.. Már a tegnapi adatra is felfelé kellett volna indulnia.. Mindegy,megtartottam#még vettem is rá tegnap du. Most pedig nem igazán akarom lezárni...Több naposra tervezem...pedig szép haszon van rajta..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?