Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Egy korábbi esethez kísértetiesen hasonló helyzet:
akkor 9210 körül volt 17kor, 9175 körül zárt 17:30kor,majd volt a futi 9090 körül is majd végül másnap 9250 körül nyitott...
Most 17kor 9235, 17:30kor 9210, volt a futi 9160 körül is..
a múltkor álmában is nyitott valami shortot
kiplusszoltalak,cserébe intézed a w.str-ieket?
az is jó,ha az ufoiddal elviteted őket egy másik bolygóra,ahol nagy a hiány az oxigéből
ha van összeköttetésed az iszlám államhoz is,ajánlhatnád a figyelmükbe a wall st-i brókereket!
basszus jövőre már 13 év tapasztalata lesz,nekem meg az lenne a szerencse számom,bele se merek gondolni,hogyan lészen
Ali.a képzelőerődet tartsd kordában,sok stoppod aktiválódik még addíg!
Én elbizonytalanodtam most, nem értem azt a batár nagy kanócot a csatornán túl, miközben már megint 1943/9225 link
...és ez a hetes. Naposon még szembetűnőbb.
Valóban csak akkor volna értelme, ha a "visszapatt" után megint csak túl jönne rajta lefelé. De akkor előveszem a négy héttel ezelőtti ábrámat (dax) és újravitatjuk, hogy merre is megyen az A-B-C-D-E-F, vagy az A-B-C flat (Mert abba simán jó a kép!!)
a fene beléjük, 35-ről vártam ezt a visszapattanást, amin bukdácsolt egy darabig. akkor DAX-nál se szakadt volna talán 9280..
de a milettvolnaha itt se fizet semmit.
a fene beléjük, 35-ről vártam ezt a visszapattanást, amin bukdácsolt egy darabig. akkor DAX-nál se szakadt volna talán 9280..
de a milettvolnaha itt se fizet semmit.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?