Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nem próbáltad követő stoppal? Én már sokszor tapasztaltam, amikor biztos voltam benne, hogy már tovább nem megy a piac, mert eleget emelkedett, esett, M5 Supertreddel, M5, M1 csúcs/völggyel tovább is benne lehetett volna.
Törölt felhasználó2014. 10. 02. 17:43
sp simán átvitte a trendvonalat ,így holnap jöhet a 900 is akár
meglehet az is, ha így folytaja.
SP se állt meg 1935-nél.
1924-nél van köv. támasza SP-nek, ha odáig lemegy, akkor DAX is a 23,6%-os Fibora, amit írtál.
aha. látom közben, hogy múltkori kiütésnek 783 volt a maradványértéke.
hát akkor ennyi, mintha stop elvitte volna. Nem voltak nagy pakkok, de azért ez figyelmetlenség volt részemről.
Pedig mindig megfogadom, hogy nyerő után ne ugráljak aznap már semmit.. Most újra.
Ha már csak olyan baromságokkal tudnak csak jönni a médiamunkások a pf-nél, hogy "Draghitól ijedtek meg a befektetők"... meg "az Ebola-járványtól"... meg "a geopolitikai feszültségektől", akkor az jól mutatja, hogy csak egy szimpla technikai korrekcióban vagyunk a mikulás rally előtt... re: "beszaratás"
Nem merem elhinni, hogy short az irány, de a bátortalan longjaim nem sokáig tartottak.link Persze lehet, hogy holnapra olyan FPM adatot hoznak ki, amire széttépik a piacot. Akinek drága a DAX, gyakorolhat az Euro Stoxx-al, elég hasonlóan mozognak. link
A Dax kedvenc Fibo-korrekciós szintjei a 76.4 ill. a 23.6% (a húzás irányától függően).
23.6%-nak a jelen esetben 9136 felelne meg. Nem szükségszerű, hogy lenézzen odáig, de persze az sem baj, ha megteszi... annál stabilabb volna a "második láb".
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?