Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
"én számítok arra,hogy felrántják 910-920 környékére" ha ez ma, a jelenlegi pozimban megtörténik, asszem a jó munka örömére meghívom magam valami töményre :DDD
hószútávon benne van a 10 k fölötti szint,én 10500 környékére várnám ebben az évben ha meglesz hozzá a havi gyertya szeptember végén.
Ebben a hónapban viszont szerintem nem lesz 10 000-sem.
mindenesetre szerintem kifizetődőbb napi szinten kereskedni ,sokszor csak pár órára poziban lenni,mint napokig,vagy hetekig tartani egy pozit.
Törölt felhasználó2014. 09. 09. 10:28
dax nál long jel,a 750 es szint fölé zárásával keletkezett óráson,dc szerint 740 környéke a visszateszt szint.
sávozó piacon azért a belépésre célszerű megvárni a visszatesztet is,ha a viszateszt megvolt akkor vagy a régi csúcs megismétlése vagy új csúcs várható.
amcsik du megugorhatnak felfele de lehet,hogy gyorsan el is kezdődik a profitrealizálás .
ha lesz időm du,majd ránézegetek.
az Apple részvényeket érdemes még figyelni a du folyamán.
"A büfiket nem szokta meglepetés érni a tőzsdén néha? ;) " - Naigen, engem sajna elég gyakran szokott - főleg az ilyen kontrariánus ötleteim miatt :D - ill :(.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?