Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nem értem, miért van az egész kóceráj mínuszban, mikor tök jó lett az új iPhone 6. Sokkal jobb, mint az elődje volt, az a vacak iPhone 5, ami kukába való! :)))))
én du 1995,5-ös sp-n dobtam a kis pakk régóta meglévő shortom, szóval marhára remélem, hogy felhúzzák a csillagokba....
annál is inkább, mert ilyenkor szokták beejteni, mikor én dobom a shortot.:S
ráadásul kicsit elkapkodtam, mert jó lett volna várni 1990-ig, de már a tegnapi minimumon kidobtam, nem hittem, hogy 1995 után sokat megy úgy le, h nem teszteli vissza a tegnapi zárót, vagy a 2K-t legalább.
szal hajrá amcsi mari nénik, vegyetek mindent, amit értek :DDDDDD
igazad van, tarthat sokáig is, csak támasz-ellenállás logikával, ami nálam is előrébb van döntési listán, mint más.
viszont nem tudom, hogy elliotista képbe hogy illik bele egy újabb 1990, ezért kérdeztem ForcaG-t.
(hja, köszönöm a javaslatot, majd egyszer átállok CIB-ről. igazán annyira nem bánom, hogy 9-5 közöttre korlátozódik nálam kereskedés, hosszúórás munka és kisgyerekes család mellett, így is addikció nyomait látom magamon, erős kétségeim vannak, hogy 0-23 jót tenne.. Stoppok átugrásánál zavaró csak - mondjuk az néha nagyon tud fájni :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?