Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
igen, van az az eset, amikor ugyan nincsenek áthúzva piros vonallal a korábbi hsz-eid, de nem engednek fórumozni... a piros vonallal bannolt nickeket végleg törlik.
a pf-en úgy megy, hogy ha bemószerolnak a modinál, akkor a másodikra fél évre kizárnak, vagy ha súlyos a szabálysértés, akkor végleg törölnek. nekem volt már kétszer fél éves felfüggesztettem, meg egy törlésem is 6 év alatt... nade addig is muszáj topikolni valahogy, innen adódnak a tarcsi nickek, amik néha "beragadnak". :)
sorstárs :) úgy látom, többen bekaptuk a medvecsapda horgot.
bár átültem dax shortból SP shortba pénteken, de sokkal jobban nem állok. (ami igazán bosszant, hogy ma 1995-nél nullával kiszállhattam volna, de BÉT-es certivel nem tudok - erre visszarántják)
Főleg, ha beigazolódik, hogy tényleg felmegy 2020-ra.. akkor DAX is 9850 köré lenne várható, szvsz.
a vargányát nem szívni szokták, aranyapám, hanem enni.
lehet, hogy szívni is lehet, azt még nem próbáltam.
ezt az élményt meghagyom neked, mindenképp számolj majd be róla, milyen volt :DDDDD
Bizony, én mondom: múlt csütörtökön vtam olyan idióta, h kitartottam egy komolyabb shortot (dax) kiütésig, brrh... Ma is shortolgattam, de a bukónak csak a fele jött vissza kb. Hnap sztem longra megyek, de reggel +látom.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?