Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Én azt nem értem, hogy a DAX miért esik feleakkorát, mint az SP? Még futiban is, éjjel szépen le szokta követni, most meg csak tesséklássék csökkenget.
A pénteki medvecsapdákhoz hasonló szituációkat általában kitörés szokta követni, hogy akit beszopattak és rossz irányban áll - de nem hajlandó belátni, azt teljesen elvéreztessék. Ezért ezt a mostani -0,5%-ot baromira nem értem, de lehet, h velem van a baj. Ez akkor is már a buziság ne továbbja!!!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?