Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Durva ez a mai nap Daxnál.. Reggel kimaradtam a longból,aztán 600-nál (hati) kacérkodtam a shorttal,de nem mertem a közeli certi-KO miatt..El is raktam a telót,a meló miatt,aztán most látom mi történt.. A tegnapi ellenálló nap után kicsit meglepett ez a lefordulás..Bár TA alapon még talán érthető is lehet..
látom még mindíg nem megy értelmezni a dolgokat ...az , hogy tele van bacva shorttal nem azt jelenti , hogy a holdra megy hanem longosító tényező sacc 80%-ban ( azaz nem mindíg a diszlexiások kedvééert) mert "tuti" nincs a tőzsdén ...DD)) ... tehát ha jön egy nagyobb eladás bármikor mivel nincsenek pontos adataink nem tudjuk mire lesz elég a kicsik shortja mint visszavevő ( záró) erő...jóreggeltkívánokcsókolom... illetve mivel a sentiment késleltetett adatokat mutat 2 perc minimum de soxor leáll 10 -60 percre így lehet , hogy ha balfax (mekk elek)az illető 10-60 perces adatot lát ami lehet már nem sokat ér ... a szó amit érdemes keresni ilyenkor a kockázatkezelés ( és persze megfelelő instrumentummal amivel érdemes napon belül ( ami a legnehezebb) kereskedni....:) a delfi jósda szerint https://www.youtube.com/watch?v=_XLJvx3T_1c&list=RDZT71G-7jJuk&index=16
Most zártam. Mindent. Azt már be se mertem irni hogy 20480 is nyitottam shortot de már 20460 dobtam is. Most fodrasznal voltam, latom visszajott a zseton. Nyomtam a zaras gombot mint atom.
az előző alj 20260, 20280nál fogták meg, már-már programozottan. senki nem mondja,h ez nem AI. pont annyit borítanak, amennyit kell, pont ott longolnak, ahol kell. m1-en volt egy duplacsúcs. 20480 Törtek az emelkedő m5 aljak, -200, azonnal.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?