Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ez igaz, na de hasonló az érzés a 2010 felett levő szédítő magassággal is!
Aug 27 óta gyakorlatilag se veled, se nélküled van.
Én ahogy elnéztem ma du-n is a mozgását erőt gyűjt még felfelé ezzel:
Kisebb esésekkel jól beverik az Rsi-t, majd ugyanazt a magasságot már jóval kisebb értékkel mássza meg.
Jó kis trükk ez az oldalzás. Szerintem kiütik még azt az erste-s certit sp-n. Talán egy hét, hogy onnan vehesse a fordulatot.
ezt inkább meghagyom neked... a munkámhoz szükségem van a rövidtávú emlékezőképességemre, neked meg már úgyis elsorvadt, így nyugodtan szívhatod tovább a "vargányát". :))
Igen, de a helyzetet úgy is lehet nézni, hogy a pénteki bikacsapdához hasonló szituációkat általában letörés szokta követni, hogy akit beszopattak és rossz irányban áll - de nem hajlandó belátni, azt teljesen elvéreztessék.
Ezért ezt a mostani -0,4%-ot baromira nem értem - hogy miért csak ennyi.
há' bocs, hogy nem tartom fejben minden egyes örökbecsű gondolatodat.... :PPP
gombázni télleg járok, tegnap is voltam itt a közeli erdőben. volt vargánya, sampinyon, meg némi őzlábgomba, előbbiekből pörkölt lesz, utóbbi vagy rántva lesz, vagy aszalom.
ha egyszer én is könyvet írok majd a tőzsdéről, akkor az lesz a címe, hogy "Stop már nullában" . de nehogy ellopjátok az ötletemet, mert csúnya pereskedés lesz a vége :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?