Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ha elég hosszan teszi, még a végén elfelejtkezik róla a piac és igaza lesz:) Nagyritkán velem is előfordul, hogy elfelejtik beállítani a szivatót és profitot csinálok:))
Szerintem a kubai rakétaválság óta nem volt ilyen súlyos helyzet a világban dax meg zöldben!!! innen merem állítani napok alatt eshet 30-40 %-ot. No risk just buy kackac:):):)
üdvözlet a messzi távolból!
SP shortom még tartom, de sajnos egyet kell értsek felvetéseiddel.
Mostani idő (mai SP maradék nyitvatartási ideje) lehet fordulópont szerintem: ha innen simán visszamászik pénteki záró 2007 környékére, akkor még pár ATH-t láthatunk (és akkor szerintem certim is kiütve, és úgy lemínuszolom magam, hogy idénre elfelejthetek minden nyereséget, a longosoknak akkor gratula).
Másik opciónak azt látom, hogy ha 2005 körül fordul és benéz 2007 alá, akkor következő napokban meglehet a 1980-1970-es szint (köv 2 max 3 nap ezek a felvetések).
részben a dac tartatja velem a shortot, másrészt a közhangulat miatt döntöttem, hogy előbb nem adtam el 2000 körül, hogy végre rá tudtam nézni: mostmár mindenki újra azt hiszi, hogy giga bull még tovább lohol. Na ilyenkor simán jöhet egy kis korrekció (vagy egy csalódást keltő Apple bemutató).
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?