Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
1% DAX jelenleg kb. 302 Ft certiárban. 1% DAX mostanában 97.5 Dax pont, tehát 97.5 pont Dax felel meg jelenleg 302 Ft certimozgásnak. 1 pont Dax certiben = 302/97.5 = 3.09 FT.
Ezen a héten Alibaba IPO előtti roadshow + Apple nyilvános termékbemutató, jövő hét végén Alibaba IPO.. engem meglepne, ha ezek előtt komolyabban beöntenék a jenkiket. Daxot ennek ellenére megrángathatják, de azt is csak módjával.
itt az összes dax certi, csak le kell ülni, és figyelni, hogy változik a jegyzésük. látszik, h ártól függetlenül mindegyik 3 pontot mozdul 1 dax-pont után.
ja, a konkrét kiütési szintekkel nem voltam tisztában, bocs!... :)
akkor ennek megfelelően minden feljebb húzódik. Valahogy azt figyeltem meg, hogy 1200-1500 Ft-os Dax-certik még elég gyakran fordulnak.. valahogy akkor még nem kerülnek bele az erste által nagyon ügyesen meghatározott KO-szintek leküzdhetetlen gravitációs terébe. :)
ja, a konkrét kiütési szintekkel nem voltam tisztában, bocs!... :)
akkor ennek megfelelően minden feljebb húzódik. Valahogy azt figyeltem meg, hogy 1200-1500 Ft-os Dax-certik még elég gyakran fordulnak.. valahogy akkor még nem kerülnek bele az erste által nagyon ügyesen meghatározott KO-szintek leküzdhetetlen gravitációs terébe. :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?