Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ami biztos, az az, hogy egyszer mindenki meghal. Hisztis NQ nekem továbbra sem mérvadó. Én tegnap újranyitottam pozikat, tehát nem csak elmélkedek, hanem fizikálisan ott vannak pirosan, mert volt amiért megnyissam őket. Arról nem tehetek, hogy nem az a forgatókönyv, ami tegnap számomra elvárt lett volna. Volt néhány perc amíg zárhattam volna kis nyerőben, de nem tettem, mert nem hozták azt a szintet, amiért megnyitottam. Elvileg vissza kell menni a tegnapi aljakhoz. Még ma illene, de lehet, hogy nem így lesz. Minden pozinyitáskor számolni kell ezzel... Igaz?Most pedig elmegyek az Ikeába venni egy venni egy szép nagy szobanövényt. Addig majd lesz valami.Mindenesetre, aki bölcs volt és türelmes, sokkal jobb poziból kezdhet hasonló műveletet, kellő meggyőződéssel. :)
Annyira nem vagyok benne biztos. Nasdaq Futi Gőzerővel emelkedett éjszaka, tartva a nap végi (utolsó 1h) lendületét. Talán ha short, akkor kivárás 14:30-15:30, és akkor újranyitás. Persze ez csak elmélkedés.
DAX.nak 18900 nál a támasza amire látok esélyt, hogy megtámadja a napokban, ehhez persze USA-nak is elkellene kezdeni az esést.NQ a sávozásban elment a falig, ennél feljebb nem igazán mehetne már,a short megkezdéséhez lekellene törnie a sáv alját.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?