Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
https://www.investing.com/indices/nq-100 + nem csinálsz vele rossz üzletet rövid/hosszútávon. 20350-20200 belelátható, 20350 kritikus fontosságú, hogy átbukjon rajta. én most lépek, majd hétfőn kielemezzük, mi történt a nap további részében jók legyetek!
Nasi shortot most nyitottam 690-nél..egyet mar le is zártam egy még fut.. Sp certijeim nekem sem állnak túl jól,de azokat békénhagyom,mint ahogy a daxot is..
https://kephost.net/p/MTQ5MzUyMQ.png nq 1d bejelölve a 20500 és ath 20700-el. kirakta a fejét 20500 fölé, és szépen visszacsorgott 20500-ig. az utolsó 5-6 db m15 nem zárt 20500 alatt, alsó száraik vannak. ha én ezt látnám, és pozim lenne, dobnék mindent, amit érek. de persze sokan mondják itt,h feketeöves..esik kel 1-2%-ot ide vagy oda. ha nem esik, akkor short cumi jön. 20700 +++
Én elhiszem, hidd el. Csak azt írtam, hogy lendületből kell esnie, maszatolással nincs sávtörés. 20500-20600ra várom, ezt írtam 20000-nél is (2 napja?) ahogy az OTP topikban is írják, az ATH a legnagyobb madár-pingvin. zavaró néhány mágikus 7-es , pl tesla volt 420 is, most 260-270.
Nna, reggel nyitottam 1 NQ shortot. Nem túl szép, mint ahogy az SP shortok sem. Ha ez így megy tovább, akkor újabb ATH-k jönnek. Bakfitty! Térdre imára, hogy jók legyenek 16 h adatok a shortra, vagy kezdhetek ügyeskedni.
Nos, azért volt a smile a végén... Direkt, vagy véletlenül, de az irány sosem kollerál a jóslatokkal. 😅 Én közben dolgoztam és most ebédelek. Talán a du.-i nyitásra a gép előtt leszek.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?