Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Mit gondolsz? 18650-18730? Meglesz a réstöltés? https://www.investing.com/indices/germany-30-chart 4h bollinger tető 18690, mire odaérne, simán tolja 10-20 pöttyöt, akkor már csak kis lendület kell 18730-ig...:D
Valaki az előbb megvált 4000 db SP ts90-től 814 ft-os áron.. Gondolom megijedhetett a fordulattól,meg az 5736-os KO közelségétől.. Milyen jó,hogy én kiszálltam belőle 1500-on két nappal ezelőtt..
S&P "sávkitörés" történt felfele. Ez a magyarázat. emelkedő aljak emelkedő tetők, és az emelkedő tetők fölé jött. ugyanez nasdaqnál, emelkedő aljak, emelkedő tetők, sávkitörés felfele az ékből (4h)/ kék sávból (1h), támogatja/támogatta a rally-t. ránézve a nasdaq chartokra, ugyanez történt augusztus elejétől augusztus 9-12-ig, ott a dojis nap a vége, a szűkülés vége, amiből kitört északra, erős zöld nappal. DAX TS certi jólárasított, az álmom egy 18650 délelőtti nekifutás. 18730 tutira shortot nyitok, 18650/ elgondolkodok.
annyit talán észrevenni,h m5 boli középre borítják elég sűrűn a nasdaq-ot, míg tegnap simán felette rakétázott végig. a piros impulzusok erősebbnek tűnnek, de mégis halad felfele, sz...ja a shortosokat. egyre tüskésebb 1h-sok vannak, értelemszerűen, jött fel ~ 1000 pontot 2 nap alatt..logikus ,h realizálgatnak. rövid idő alatt a második átfogó piros. érdekes,h mindenki veszi-veszi. mégis.
Jó a taktikád, a megérzéseid. Direkt adat előtt dobtam ezt a szutykot.. 18580-ról volt a DAX-om, 18560-nál dobtam. kapásból leszakadt 18480-ig.... 200pontnyit végignéztem, nasdaq USA alig esett, DAX meg bő 1,1%-ot, kissé érthetetlen. nasdaqnál egyelőre úgy látom,h ha megtartják a 18330-at, akkor következő szintek 19450/19580 és utána van egy nagy ugrás 19900.
van ilyen , az 50 napos combos ellenállás , bármikor indul(hatott volna) egy realizálás ...ilyenkor lehet ujra nyitni a pozit ha olyan a szitu , figyelve egy két biszbaszt vagy ha komolyabb a realizálás szerva itt csere ott van ...simán napos ellenállásról (20 , 50 , 100 200 ott az EMA ill MA) komolyabban hanyatt vágódhat ....ezért kell a stop (amit utána húzol) és tudomásul kell venni , hogy mobil a buli...olyan a nasinál elég ritka , hogy az és úgy van ahogy megálmodja az ember (fekete öves biszbasz hozzáképest a dax nyugger index) https://www.youtube.com/watch?v=lLZ-sHGcgjo
Nem is tudom mit vártam amúgy. az OTP 18500. Még ez a fostalicska Hungarische bank is napi maxon zár, én meg shortolok....... Bonti amúgy átérzem a bánatod, a "k... a...át" érzést. m1-en kifolyik az ember szeme, de látni, hogy be van tárazva fél FED vagyon, és BUY BUY BUY BUY BUY BUY , esik 50 pöttyöt véletlenül, BUY BUY BUY BUY BUY BUY. Valószínűleg az algoritmus érzékeli, h tele van baszva shorttal, nyitott egy long pozit tőkeátttétel még tegnap. Olcsóbb venni, nagyobb a kaszálás a long pozin. Kipörgeti minden shortost az útból.
https://kephost.net/p/MTM5MjQ5Nw.png 19330-ból lett egy 19250:D be volt készítve a certi eladás PIACIN, kőkeményen. felugrott tető fölé, jött az első piros, már rátapadtam a SELL gombra, amint megjött az a piros, SELL. Bukó durván megfelezve. és már megint 16:58-59-kor van a vola, amikor lehetne jól realizálni, picsába bele.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?