Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Furcsa amúgy,h mennyire nem működnek itt a stopok, lefele menet. kín szenvedés minden egyes 10 pont. mindenhol támasztják. utána meg nem sajnálják több %-okat borítani, ez ilyen, tudom.
én néha - sűrűn nézem az m1-et is, alig emelkedett, mégis felment az RSI 60 közelébe, 2x megpöckölte a 60-at, úgy,h már egyszer csinált egy kisebb aljat. minimális divergenciát csinált, ami persze nem jelent semmit, hiszen m1-ről beszélünk. az emelkedés viszont arra jó,h fentebbről nagyobb lendülettel tudjon esni. mert 18730 körül szutykolva, nem fogják átütni, ellenben ha 18750-ről ráesnek a 30-ra, úgy talán. "lendület".
Technikailag éjszaka -100 ponttal lentebb járt a dAX, mint most. Lehet valahogy ezeket a kötéseket meg kell valósítani nyitvatartási időben, akármennyire is erőltetni kell, le kell vinni 18620-630-ig. Egyelőre még tartom. ha elengedik a 18730-at, 18630 körül volt bázisépítés. Igazán szakadásra 18720-15 alatt várható, nem pont 730-tól, oda senki nem rakná a stopját, mert az épp tech szint.
12-én rajzoltam nq rajzokat. 1h-4h-1d.feldobtam újra az 1d-t. https://kephost.net/p/MTM5MzY5MA.png a lényeg,h mind a 3 Tf-en a 19600 jött ki, mint utolsó ellenállás, itt: https://www.investing.com/indices/nq-100 19240 alá nem igazán jöhet, mert akkor beszippanthatja megint a rés (töri az előző, tegnapi aljat), akkor könnyen ott lehet 19k-n, elég hamar.
Látod,sokszor ilyenkor indul be az élet,és bejönnének a várakozásaid,amikor már itt se vagy,mert 17 után bezár a certi...Mondjuk most én sem vettem részt ebben a lecsorgásban,mert dolgom volt..De ha nem lett volna,biztis nyomok még egy shortot...
Megint jött egy 20-as Tamás.. Nem telt el negyed óra és zártam is...Bocsi a töbiektől,nem dicsekvés akart lenni,de egyetlen grafikont sem néztem előtte,csak az élő képet az XTB-n,és ez bőven elég volt,hogy észrevegyem a lefordulásokat.. Csak Tamás figyelmét szerettem volna felhívni,hogy amíg elkészít egy rajzot,már ki is vehetne ennyi nyereséget simán Ő is..
600 rányitottam újra nasira amúgy 0.05-et,amihez 346.000 ft fedezet kell itt az XTB-n. Ilyenekből szedtem össze az 50-et ma..Persze párban voltak a Dax-al.. Daxot mostmár nem nyitok..17 utàn már csak a nasi.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?