Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
4h-n 6 db zöld katona, én hülye meg shortolok. ez ilyen. furcsa ,h nasdaqnál nincs olyan,h tetőzés, kis tf-en. dax amúgy már rég zöldült, míg ez a 2 hülye (s&P nasdaq) még piroslott. dax a jelzőpálca...zöld vagyok..gyertek... dax mit szerencsétlenkedett 18580-18380-ig?
Nasit Nvidia tartja most fent. A tegnapi jó hírek elindítottak egy vásárlást. Ha ez folytatódik ma is,akkor nem tud fog tudni esni a nasi.. Reméljük nem így lesz..
https://www.investing.com/indices/us-spx-500-chart s&p 5561 felett gázos short szempontból. ez segítheti a nasdaq-ot, ha megtolják a szekeret. nasdaq 1h-ig extreme túlvett rsi 70-80-asok, persze mihez képest... reálisan legalább m5 boli aljig kellene esni 18240> 18080, ott dobás.
Megvárom USA nyitást EKB csökkentett, az első 5-10 percben lehet egy kamu felrántás.ha megint az a forgatókönyv van,amire tippelek, akkor, mivel..éjszaka ment még 100-at, ezt "real" is megcsinálja: https://www.investing.com/indices/nq-100 július 30-31 es séma, augusztus 1 = mai nap. 19375-ről verték be 100 pont hiányzik az előbb linkelt oldalon. 19300-nál már nyitnám a shortot. (csak ugorjon egyet)
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart ha ezt átrakod hetesre. ugye mondtam,h "általában" az aktuális hetes megnézi a 2-vel előzőt... túl nagyobb esett az előző. Annak a talpa 18580, ezt tesztelte vissza
Én meg most pont arra várok, amivel "becumantottam" tegnap. adatra lebaszták, 18360-ról 18290-ra, beszálltam 18300-nál, felment 18430-ig, aztán lejött 18250-ig. (220-ig, de én 250-nél kiszálltam, nyertem 50 pontnyit, 150-180 helyett (certi 200/600-700) emlékszem, te 5800-ért vetted, én meg 6170 körül... Nem akarom ezt a a cummantást újra eljátszani ma. Az adatra csak DAX mozdult be, nasdaq TS be van állva 6000-re, a tegnapi 8000-ről... nekem az a tippem, hogy 18430-ig legalább le kell jönnie, most 18480. 50 pont, a spread elvisz durván 15-öt, 35 pont.. aztán jöhet egy rakéta, inkább kimaradok néha jobb a mozi, 18470-ről feljött 18520-ig,tervben volt,h visszanyitom itt 20/30, pont itt, hiszen azt vitte át. Kajáltam.. Ez van, az élet megy tovább. a tippem az,h visszahúzzák 18520-ig 15:30-ig, USA nyitásig, aztán együtt "kézen fogva" repülnek az örökkévalóságba lefele.
Ez így igaz.. Jobb az óvatosság.. Azt hittem lecsorog adatig,de nem tette..Talán most.. Van még kint szabad pénzem,most csak fél tőkével vagyok benne..Meglátjuk mi lesz félnégy után..Ha beleadnak,beleadok én is..
kiesett a boliból 18520-ig jött vissza, letörési szint, 1h közepek. Azért zártam, mert tudod az apácás fiúk szerint adatra beállni poziban "veszélyes". ha kilőnek, 18560-ról...
Zártad? Én meg nyitottam..😉 Kicsit rosszabb áron mint te. 5250 a dax certi,és 989 az SP Meg van egy kisebb adag nasi cfd-m is..Nem túl jók az adatok,plusz nagy emelkedés volt tegnap a semmire..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?