Topiknyitó: Portfolio 2013. 08. 21. 06:20

Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?  

Ugrás a cikkhez
A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
pitcairn2 2018. 07. 21. 12:23
Előzmény: #5197  Törölt felhasználó
mert a bullion bankárok által futtatott nemesfémmanipuláció része:)
Törölt felhasználó 2018. 07. 21. 11:46
Előzmény: #5198  Törölt felhasználó
Ebből az jön le hogy dolgoznak..a lényeg az lenne hogy min. :)
Törölt felhasználó 2018. 07. 21. 10:23
Előzmény: #5196  Törölt felhasználó
Nem tudom; es abba sem vagyok biztos, hogy mit csinalnak Japanban jelenleg.(azon kivul hogy uzleti erdekeltseg miatt lehetnek ott); mas Jimmy es Craig kulonbozo szexualis beallitottsagu, mindketojuknek van partnere ill. felesege (Craig-nek).Te az uzleti partnereddel szoktal nyaralni menni, vagy a csaladoddal felesegeddel?
Azt meg ertenem hogy az ember csapat epites miatt nehany napot eltolt a kollegaival es uzleti partnereivel; de hogy sorozatosan kulonbozo orszagokba utaznak kozosen; velemenyem szerint ez tobb mint nyaralas.
(persze ez csak az en elmefutattasom).
;)
Törölt felhasználó 2018. 07. 21. 09:19
Előzmény: #5195  pitcairn2
Miért írkálsz akkor vicc dolgokhoz? Nem túl hasznos időtöltés nem?
Törölt felhasználó 2018. 07. 21. 09:18
Előzmény: #5192  Törölt felhasználó
Ezt nem nagyon értem..mit csináltak szted Görögben? 
pitcairn2 2018. 07. 21. 08:53
Előzmény: #5194  Törölt felhasználó
mert a termék szerintem kb. a vicc kategóriában van...
Törölt felhasználó 2018. 07. 21. 08:34
Előzmény: #5193  Törölt felhasználó
A problémám, hogy kb. gyíkemberezik semmi normális tényeken alapuló ellenérv, pedig lehetne azt is..Na mindegy, megférünk mi. :)
Törölt felhasználó 2018. 07. 20. 17:34
Előzmény: #5188  Törölt felhasználó
Te is pitcairn2 is nagyon ertelmes embernek tunik szamomra a hsz-ok miatt.
A velemeny kulonbseget probaljuk meg civilizaltan megoldani ha lehet; en mindkettotok hsz-at szivesen olvasom meg ha bizonyos dolgokban mas a velemenyem.
Kulonbozo velemenyek mindket fel hasznara lehet ha logikai utan megy a vita, bar tudom hogy kivulrol konnyu ez, a vitan belul az embert konnyeben elragadjak az erzesek.
Legyen szep hetvegetek!
Törölt felhasználó 2018. 07. 20. 17:30
Előzmény: #5191  Törölt felhasználó
Jimmy es Craig hsz-i velemenye youtube-on; twitteren es mas internetes csatornakon elerheto, eleg sok idot toltenek Afrikaban, es nemreg gorog-orszagi nyaralos kepeket osztottak meg, nem hiszem, hogy csak nyaralni mentek ill. hogy nem kotottek ossze a kellemeset a hasznossal.ez a szemelyiseguk ellen szolna, Craig-el meg nem talalkoztam sajnos szemelyesen,de Jimmy-vel igen a Sydney-i blockchain konferencian, azota en is sok idot toltok a BCH-val kapcsolatos hirek es informaciokkal kapcsolatban.
Irtam is rola ezen a forumon hogy figyeljetek a BCH-t; es azt is hogy nekem kozel 10-szer akkora ertekben van mar BCH-m mint BTC-m.Persze tevedhetek is,de az altalad linkelt cikk csak megerositette az elkepzelesemet.
Variance-t ill. Csaba irasait kevesbe olvasom, nagyon elfoglalt az uj projektjevel kapcsolatban, remelem sikeresen alakul majd az ugy, volt nehany dolog amire probaltam a figyelmet felhivni, mar a befektetoi oldallal kapcsolatban, sajnos kulonbozo velemenyen vagyunk; ezert barmenyire sikeresen alakul majd a projektje az inlock rendkivuli volatilitast fog elszenvedni, ami akar a projekt sikeresseget is kockaztathatja; ez mondjuk nem az en problemam.Sokat koszonhetek Csabanak ill. irasainak es az ottani forumnak;de mivel eltero velemenyt kepviselek igy kevesbe nepszeru, kivanatos szemely vagyok ott jelenleg.
Ez meg a jovoben valtozhat, ettol fuggetlenul sok sikert kivanok szamara ill. a projektje szamara!
Törölt felhasználó 2018. 07. 20. 10:04
Előzmény: #5175  Törölt felhasználó
Valami ilyesmiket hallottál? Nem nehéz elhinni, hogy az írásban lévő dologra készülnek, sőt..
https://variance.hu/2018/07/19/bambusznad-majomkenyerfa-kokuszdio/
inlo 2018. 07. 20. 08:39
Nagyon messze van még ez a felíveléstől, vissza fogja ez tesztelni még a 6k-át is. Régen ennyi jó hír harmadától is már +30-40%-ot emelkedett. A többi meg még mindig röhejes. 1% ot esik a BTC a többi meg 5-6% ot minimum.
Törölt felhasználó 2018. 07. 19. 16:09
Előzmény: törölt hozzászólás
Tudom, nem is szimpi számomra, centralizált-túlértékelt coin, de már használatban van ha nem is a coin..
Törölt felhasználó 2018. 07. 19. 16:08
Előzmény: #5185  pitcairn2
Értelmes emberek meg tudják különböztetni az idióta vagdalkozásod a tényekkel amiket szoktam írni..vagy csináljunk egy közvélemény kutatást? :)
Törölt felhasználó 2018. 07. 19. 11:48
Törölt hozzászólás
pitcairn2 2018. 07. 19. 11:17
Előzmény: #5184  Törölt felhasználó
már bocsi de a te repertoárod se színesebb:)
békélj meg vele, hogy a mondókád az emberek többsége számára a "pure bullshit" kategóriában van:)
Törölt felhasználó 2018. 07. 19. 10:49
Előzmény: #5183  pitcairn2
Hányszor ismétled még el a bullshit marhaságodat?
1, a korlátlanul és napról napra egyre olcsóbban replikálható - már most full ingyenes, letöltöd a kódot, futtatod, nyílt forráskódú, csinálj saját láncot de ne lepődj meg ha a kutyát nem fogja érdekelni
2, a spekuláción kívül senki által semmire sem használt kriptoizék - fejlesztés alatt állnak 2-3 év és kijönnek az első igazi termékek de pl Ripplet már most használják, ether meg be fogja rúgni az ajtót, BTC-t is sok helyen elfogadják..ez az érved is hülyeség
3, erősen imádkozzál a show-t futtató bullion bankárokhoz - tudom gyíkemberek , paranoia stb
Szórakoztató vagy amúgy csak újíts kérlek! Mindig ismétlődő marhaságokat megcáfolni unalmas! Kicsit több kihívást! Vannak itt negatívumok is, de nem ezek a bullshit jellegűek mint amiket te tolsz.

pitcairn2 2018. 07. 19. 09:19
Előzmény: #5182  Törölt felhasználó
a korlátlanul és napról napra egyre olcsóbban replikálható, ráadásul a spekuláción kívül senki által semmire sem használt kriptoizék mellett röhejes "pozitív fundamentumokról" beszélni...
erősen imádkozzál a show-t futtató bullion bankárokhoz, hogy legyen még vmi céljuk ezzel a hulladékkal...
az árfolyamot csak ők robbanthatják föl új ATH-ra...
Törölt felhasználó 2018. 07. 19. 09:09
Előzmény: #5181  pitcairn2
Nem iszok, ilyen pozitív fundamentumokkal sokáig nem fenntartható ez a lejtmenet. Hó végén G20 lesz, az év egyik legjelentősebb kriptos eseménye lehet, CBOE ETF kérelmét lehet elfogadják augusztusban vagy szeptemberben. Ezek közül ha az első kedvezően valósul meg akkor már bika, márpedig a nagy játékosok belépése nem véletlen ott már tudják merre fog menni a szabályzás, már előre menekültek lehet érezni, a második teljesülése pedig szerintem önmagában hatalmas bika lenne. Ez esetben idén meglenne a 100 000. Tartom is ezt, max. lesz kin röhögnötök év végén. :)
pitcairn2 2018. 07. 18. 20:51
Előzmény: #5174  Törölt felhasználó
addig ne igyál a medve bőrére amíg nem képes a 20 hetes mozgóátlag fölött maradni
http://soo.gd/gBwB

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek