Szerintem azon kívül, hogy 320 alá tuszkolják rendszerint pár darabbal, nincsen semmi mesterséges. A piac adja 327 alatt, de ők 320 alatt vennék inkább! Semmi konkurencia, az idő a vevőnek dolgozik!
Szerintem csak mesterségesen szinten tartják, mert látják nincs nagy vételi kedv :-( Kérdezhetném ki az aki vásárolt az elmúlt két hétben, aki igen az nyomjon pozitívra aki nem az a negatívra és látni fogjuk a vásárlási kedvünket :-)
Bohózat... Most komolyan, mi szüksége volt bárkinek is 320-on eladni 72 db-ot ? És sajnos nem látom a megoldást sem, de azt igen, hogy ez nem tőzsde már. Ha a részvények 99%-át mindenki befektetésnek tartja, akkor gondolom erre vannak megoldások, hogy visszamenjen 50%-ra.
Pontosan ugyan azt mint a tegnapi meg azelőtti... Mint láthattad szépen csendben mindent összeszednek 320 alatt! Dőlj hátra, az ajánlat lejártáig ezt fogod látni, még mindig 2hónap legalább!
Nem a gyűjtögetésre gondoltam (arra lóf... mennyiségek ezek), hanem a csökkenő a 180 naposra. Éppen ezért tudja (bárki legyen is) lenyomni, mert nem likvid. Mindig van, aki lejjebb odadobja azt a pár darabot. Azért lássuk be, nem sok darabot kell ahhoz feláldozni, hogy mindig napi min. zárjon.
CIGPANNONIA kitartók