"Állami Biztosítósdi":) Azért ment tönkre mert olyan nagyon "okosok" 1948-től csődöt csődre halmoztak:) Módszerváltás után "kiraboltatták a hollandusokkal". Most meg rá lőcsölik a "vajdára":)
Nem tudom miért kellett a kérdésedbe beleírni az IS kötőszót, mert ezzel gyakorlatilag a te IS elismered, hogy esne, de megkérdezed, hogy szerintem IS esni fog-e. Persze tudom, hogy csak azt szeretted volna kérdezni, hogy miért esne szerintem, de te próbáltál öntelt és vagánynak tűnni, ezért elismerem az iparkodásodat és nem mínuszt adok, hanem megválaszolom. 'Ha neki megéri ennyiért, a piacnak csak olcsóbban éri
meg?' Nem, mint mindenki ők IS olcsón szeretnének venni, de ez a 180 napos ár, tehát ennyiért tudják csak megvenni, ha most akarnak venni, a piacról meg ne IS beszéljünk, mert nem likvid a papír, szerinted a nagy piac miért adja most IS 327 alatt ? 'Szerintem nem azért veszik, mert szeretnének egy kis veszteséget
termelni.' Azért vennék mos, mert szerintem kialakulóban van valami és félnek a 180 napos emelkedéstől, de veszteséget mindig tudnak termelni, úgy, mint nyereséget IS. A CIG-et sosem a nyereség/veszteség (kivéve az ilyen Olasz melókat), mozgatta, hanem a likviditás és ebből adódóan a szándékos lenyomás, mert érdekes módon minden lenyomást valami nagy ügylet követett eddig. Sajnos a részvény ára nem mindig tükrözi a cég termelékenységét, nézd meg a 0-ás cégek árfolyamát és nézd meg a ML papírok árfolyamát. 'Most behúztak egy szintet' nem behúzták, hanem ez a 180 napos, amit elég sikeresen próbáltak lent tartani és mint írtam, lehet fontos volt nekik az idő. 'beárazták mára, így ez fogja most
az árfolyamot. Ha lejár az ajánlattétel, jóval feljebb mehet, én nem
hiszem, hogy e miatt esni fog.' Miért menne feljebb, persze én IS azt várom, de fejtsd ki légyszi. Lett tőkéjük, mert ki tudnának fizetni 327-en mindenkit, akkor miért nem csinálnak tőkeemelést pl. ? 'Pláne, hogy szinte biztos, jóval több
érték kerül bele hamarosan.' , igen, mint az Opusba IS még IS be van esve az árfolyama, szerinted miért IS ?
CIGPANNONIA kitartók