Aha..., köszi. 'Két hivatal nem tud egyeztetni és eljárni normálisan', na ezt nem értem, egy ilyen több milliárdos tranzakciónál szokott lenni előzetes egyeztetés az érintettekkel. Az nem türelmetlen, hanem alkuszi megfélemlítés, hogy vigyázz kis..., ha nem adod el, akkor legközelebb már kevesebb lesz a 180 napos. :)
Ez nem az Alkusz sara! Két hivatal nem tud egyeztetni és eljárni normálisan, én ezt bogóztam ki a teljesen értelmezhetetlen katyvasz közleményből! Az ajánlattétel jóváhagyását függesztették fel...!...ha jól értem azért, mert jóvá kell még hagyniuk a 33% esetleg az 50% átlépését! Ha ez rendben akkor lehet az ájánlatot is jóváhagyniuk. Ez elméletileg formalitás szerintem. De így legalább megy az idő(:-! Bár ez nekik jó, mert mint tegnap is láttuk, türelmetlen mindig akad!
De most mi ez a felfüggesztés ? Ki függesztett fel mit és miért ? Alkusz gondolt egyet és kérte vagy az MNB döntött így ? Ha az MNB, akkor miért, biztosan volt egy előzetes egyeztetés....
Azért ne legyenek kétségeink afelől, hogy egy minipánikkal be fognak próbálkozni. Jelige: "Olasz meló II". Ezért gondolom, úgy hogy lesz még lefelé, de hosszú távon fel az irány...Szerencsére nincs sok idejük b@szakodni.
Nem gondolnám hogy nagy dolgokra kell gondolni a dobás miatt, max annyi lehet szerintem, hogy a "felfüggesztés" nem más mint hogy tolódik a dolog. Van aki erre nem kiváncsi:-) A gyűjtést meg látni, hiszen 10k folyamatosan várja a borítgató kedvűeket...!
Csak nehogy olyan legyen, aki már tud valamit. :) Aki 20K-t kidob 327 alatt, azt nem venném biztosra, hogy tudatlan a CIG rszvényekben. Mondjuk az, hogy szinte egyben megvették azt sugallja, hogy esetleg az Alkusz porszívózik. Tehát vagy 'néphülyítés', vagy tényleg készül valami legányolás... vagy tényleg kellett sürgősen valakinek az a 6 milla a felújítási támogatás igénybevételéhez. :)
Én minden időtávlatban D/W/M a kivárást, az oldalazást látom az indikátorokon. Vagy hirtelen nagyon emelkedni, vagy nagyon esni fog. 50%. A lényeg, hogy mi már csak ennek bekövetkeztét fogjuk nézni tudni.
CIGPANNONIA kitartók