Mondjuk azt is lehet látni a forgalom nem nagy az is látszik hogy valami gyenge Idióta adja el én vettem tőle és visszaadom neki 400-zal drágábban majd a hülyének ha ezt kell neki csak tudnám miért szoptatja magát
Úgy értettem, hogy arra számított, hogy nyerünk a szeles projektben, aztán nem nyertünk. 4260-tol felfelé páran még beszálltak erre a mozgásra. Ez lehetett.
Látom, de üres a könyv, árjegyző sem állt még be. Nézzük meg pár nap múlva sztem. Egyébként az elmúlt hetekben valószínűleg azt láttuk, amit itt páran írtatok, valaki rámozdult a fülesre, hogy jön a szeles hír, volt egy kis hype hír nélkül, aztán nem az jött, amire várt, el is adta. Ha megint ott stabilizálódik mint 2 hete kb., akkor sem történt semmi. Szerintem. :)
Itthon bármi megtörténhet, de ha nem nyertünk közvetlenül egy kisebb részt sem, én nem hiszem, hogy utólag most lepasszolnák. (kevésbé lett volna fura, ha tőzsdei cégként az Alteo elhozza, ismert tulajdonosi körrel, mint hogy a legnagyobb részt megkapja egy ismeretlen cég / tőkealap, aki - részben - átpasszolja utána az Alteonak, ami 24%-ban szintén Tiborcz érdekkör is.) Meg abban is van igazság, amit spany ír, jobb üzlet lehet az üzemeltetés, mint maga a telepítés. Egyébként lehet emögött kapacitásbeli dolog is, ott vannak a tárolós projektek (1,5 - szűk 2 év), a balkáni projekt, egyebek, amikről nem tudunk még, lehet, hogy a szeles telepítés már sok lett volna. . +1 cikk a témához: Tiborcz és körei is nyertek az ország legnagyobb szélerőmű tenderén - Forbes.hu
Alteo Nyrt.
egész magas színvonalú, és meglehetősen informatív (Wallis jelenlét ellenére).
a menedzsment is jónak tűnik.
ez az év már komolyabb EBIDTA-t és eredményt sejtet.
A METÁR életbelépése mérföldkő lehet a cég életében.
ugyan még illikvid, de 3 befektető kapott kb. 160 ezer db-ot a Wallistól, lasssan kezdenek forgalmat és közkézt csinálni.
Ez persze kell is, hiszen tőkeemelést terveznek. (Magyarországon kívül szeretnének terjeszkedni, ami a jelenlegi helyzetben inkább pozitívum)
Tevékenységileg E-Starhoz hasonlítanak (másban nem), de alternatív energiák felé mennek, kevesebb önkori és lakossági, több ipari ügyféllel.
A kötvényekből befolyó pénzből jelentős Ebidtát tereme4lő cégeket vettek eddig.
A Wallis miatt nem valószínűsíthető az E-Starhoz hasonló végkimenet.
Kérdés, mennyire akarnak kisbefektetőket is beengedni.