A nap folyamán egy pillanatig úgy tűnt számomra, hogy talán benéz 4.500 alá is, és majd valahol 4.500-4.550 közelében zár. Maga a záró egy kicsit csalóka, mert a legalacsonyabb eladói 4.630-n volt, a legjobb vételi meg talán 4.570 (ebben már nem vagyok biztos, de 4.5xx-el kezdődött)..
Szintén vettem, csak sajnos nem eleget. Gondolkodtam rajta, még oszti fizetés után, mikor pár napra lement 3600-ra kB, hogy elveimet, és minden tankönyvi utasítás feladva minden pénzem Alteo-ba rakom. Azért a szél mindig fog fújni. Nem tettem. Még mindig van benne potenciál szerintem(5500 éven belül),csak kettéosztom a pénzem, a fele megy ide.
Ez az a papír ami szerintem nagyon kiszámíthatóan mozog és ha esetleg usa miatt vagy bármi miatt esni is fog, akkor is idővel szépen visszatér oda ahova való és még növekszik is.
Alteo Nyrt.
egész magas színvonalú, és meglehetősen informatív (Wallis jelenlét ellenére).
a menedzsment is jónak tűnik.
ez az év már komolyabb EBIDTA-t és eredményt sejtet.
A METÁR életbelépése mérföldkő lehet a cég életében.
ugyan még illikvid, de 3 befektető kapott kb. 160 ezer db-ot a Wallistól, lasssan kezdenek forgalmat és közkézt csinálni.
Ez persze kell is, hiszen tőkeemelést terveznek. (Magyarországon kívül szeretnének terjeszkedni, ami a jelenlegi helyzetben inkább pozitívum)
Tevékenységileg E-Starhoz hasonlítanak (másban nem), de alternatív energiák felé mennek, kevesebb önkori és lakossági, több ipari ügyféllel.
A kötvényekből befolyó pénzből jelentős Ebidtát tereme4lő cégeket vettek eddig.
A Wallis miatt nem valószínűsíthető az E-Starhoz hasonló végkimenet.
Kérdés, mennyire akarnak kisbefektetőket is beengedni.