Bőhm és kutya úr csak a nyugdíjprémiumot tudják álompapírba tolni, kizárólag negyven évesbe mert nem tudni mi jön holnap. Oli urat ördögűzéssel heterogenizálják.
Bár én nem járok élelmiszerboltokba vásárolni, de a feleségem igen. Mondja képzeld, 1500 Ft egy kis db karfiol. Mondom az létezhetetlen, nem nézted el és kilója annyi. Nem, ott van a blokkon, hogy db áras. Kérdezem, mennyi volt tavaly ilyenkor januárban? Nem emlékezett már pontosan, de ilyen 8-900 Ft rémlett neki. Nem 2-3 évvel ez előttről beszélünk, hanem tavaly ilyenkorról.
Folytatódhat a Szomszédok, de ehhez a Fidesz-KDNP áldása is kell valószínűleg. Képzelem az új párbeszédeket. - Apu! Apu! Most voltam a boltban. Képzeld, olcsóbb lett a tej! - Igen, Julcsikám. Láttam, hogy mindössze 5,5%-os lett a decemberi infláció. Végre több pénz marad a zsebünkben. - Ha több pénzünk lesz, akkor végre el tudunk menni a Balatonra jövő hétvégén. - Ó, kislányom, az a hétvége nem jó. Tudod, akkor lesz a Békemenet, oda megyünk. - Mennyivel egyszerűbb lenne minden, ha Brüsszel nem nehezítené meg az életünket. - Majd június 9-én elzavarjuk ezeket a Soros bérenceket a dollárbaloldallal együtt. :))
Ki fogják hozni, az utóbbi 3 hónap után ez innentől már szerintem nem is kérdés, de azért én még megvárom a januárt. Annyi adóemelés, áremelés van, hogy nem létezik, hogy a valós januári infláció egyszámjegyű legyen szerintem.
Állampapír
Lehet, hogy hozamilag nyernek 2,245-ot de sokkal fincsibb visszavenni az Eurót 295-ön amikor kiszállnak.
Ezért tartja még a Templeton is.