Ha már ilyen jól bemásoltad, akkor láthatod, hogy a 2024-re vonatkozó előrejelzésről írtam, erre majd térjünk vissza 2025 januárjában. Ami a 2023-as éves adatot illeti, ott szerintem is lemutyiztak belőle néhány tized százalékot.
"Egyetértek és komolyan mondom nem is értem, amikor a kormány, a bankok és az elemzők egyöntetűen ezt az 5-6 százalékos éves átlagos inflációt szajkózzák 2024-re. Boltokban is minden dobott szemre egy +10 százalékot január elején. " Tegnap még ment a szipogás,ma meg az önnyugtatás.
Az azért megvan, hogy arról beszégetünk amin tegnap sírtatok, hogy ugyan az árak 50-100%-al emelkednek,de a ksh 5%-os inflációval rukkol elő és ugye a ksh adatai után fizet a pmáp!?
"Nyilván az egot meg kell nyugtatni, ezért meg fogják magyarázni maguknak, hogy ez így még mindig nem olyan rossz, lehetne ez sokkal rosszabb is." Ezt írtam lentebb,na ez rád is vonatkozott....,sőt szinte egyenesen az ilyen személyiségekre vonatkozott.
Én úgy látom, hogy valami eltört bennük! Nyilván az egot meg kell nyugtatni, ezért meg fogják magyarázni maguknak, hogy ez így még mindig nem olyan rossz, lehetne ez sokkal rosszabb is. Csak hát hosszú egy pmáp futamideje,sok gyomrost kell még a végéig benyelni.
“ Tegnap Hathor sem hitt a szemének,csak sorolta, hogy milyen költsége hány százalékkal emelkedett! :-)” Csak azért tűnik úgy hogy romlott ott a hangulat mert az időszakos törlés még nem történt meg. Majd kigyomlálódik minden és csak a pozitív kamatok meg a pénzeki felirás lesz a fórumban, az mindjárt mosolygósabb. 97% pmapkitettséggel nincs us más út.
Állampapír
Lehet, hogy hozamilag nyernek 2,245-ot de sokkal fincsibb visszavenni az Eurót 295-ön amikor kiszállnak.
Ezért tartja még a Templeton is.