Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Én is köszönöm a sok technikai támaszt, és külön köszönöm bigdeal higgadtságát,és kommentjeit! Rice és és főleg bigdeal tartották bennem a lelket! Madrid pedig ebben erősített a le - és felbeszéléseivel, mert álltala éreztem, hogy ez a napizók nyereségvágya miatt történt! Én rossz helyen szálltam be, mégis úgy érzem tartani kell a papírt! Akkor sem dobtam amikor nagy nyerőm lett volna, és akkor is tartottam magam amikor baj volt! Persze tudom, hogy bármikor előfordulhat egy olyan történés mint tegnap, de a fórumozó társaktól megerősítést kaptam abban, hogy hosszú távon sikeres lesz a 4IG, és ebben mi is, akik kitartunk, részt fogunk venni!
Hát köszönöm hogy megemlítettêl, bár nem szolgáltam rá. Ugyanúgy (ha nem jobban:D) ideges voltam és gyötörtek a kétségek. A határán voltam én is, hogy el kell adnom, mert a tőkét védeni kell. Van itt pár remek szavahihető ember, aki józan higgadtságával és technikai vagy helyzetelemzésével segít nekünk megelőzni az elhamarkodott lépéseket. Nekik én is köszönöm, hogy tartották a csapatban és személy szerint bennem is a lelket. Nehéz napok voltak rengeteg tanulsággal.
Szerintem elgépelés volt. 1800 akart az lenni, csak a nagy sietségben elütötte, mert egymás alatt vannak a klaviatúrán. Kizárt hogy ekkora barom szándékosan valaki. Szerintem verte a fejét a falba mikor rájött.
Kedves Kollégák! A legsötétebb órán úgy tűnik túl vagyunk! Történelmi hasonlattal élve a mi Dönkerkünk megtörtént a héten. Szar volt átélni, de visszatekintve a győzelem reményével zártuk a hetet. Köszönöm mindenkinek aki 1-1 beírásával tartotta a lelket a kicsikben a nehéz órákban (Rice, Pain, Peach, stb...) Visszatekintve fájdalmasan összehangolt és profin időzített tömeges részvénybegyűjtés volt. Részvényünk megmutatta erejét, hiszen majdnem limittel pattant vissza,amikor már nem hajigáltak rá 100 M FT-os tételben olcsón vett RV-ket. A károgók, kárörvendők siserehada is erősítette az elhatározást a tartás mellett, pedig volt egy pillanat amikor majdnem dobtam mindent. A végére még bővíteni is tudtam 1700 körül. bízunk egy csodálatos jövő hétben, egy sokat sejtető közgyűlési határozat birtokában!!!! A mesterterv megvalósítása szemünk előtt zajlik. Szívből sajnálom azokat akik félelmükben bedobták, vagy kistoppolódtak. Egyre kevesebb kiadó ülés van a vonaton. A mai nap győzött meg végképp arról, hogy ne hagyjam magam harmadszor is kirázni. Jó hétvégét, pihenést mindenkinek. Ránkfér. 4iG FOREVER!!!!!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...