Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem visszateszt van, hanem a napizók most lenyomják az árat, hogy be tudjanak vásárolni megint, majd újra fel, hogy el is tudják adni :) Ez nem teszt, hanem ügyes kereskedés :)
Ha mások nem is én értékelem a véleményed és az álláspontoddal maximálisan egyetértek. Négy napi lejmenet után az első emelkedő napon dobni az "olcsón" megszerzett papírokat ? Nos ezért vannak olyan kevesen azok, akik nagyot és sokat keresnek a tőzsdén.
Biztos Mari néni tolta be a bejgli pénzt. Mondtam tegnap, hogy nyugi van, ekkore forgalmat nem a kisbüfik generálnak és szvsz. hamarosan hír lesz. Ettől még hullámozhat és megijedhetnek a kezdők..
Az 1980-on, és 1990-en lévő dugó pedig iskolapélda, hogy hogyan tartsuk szint alatt a papírt, hogy bőven legyen még ma kereskedés, ijedtség, öröm, és minden ami szép és rossz egyaránt :)
És mi az eladók érdeke! Az hogy NE álljanak be nyíltan az eladói oldalra, hiszen ha a vevők látják, hogy sokan akarnak eladni, akkor ügyesen leviszik a vételi szándék árát! Tehát ha nem ijednek meg az eladók, és nem dobálják be fejvesztve egymás alá a pakkjaikat akkor lehet jó árra húzni tartósan a papírt! De ez egy alap igazság, amit itt szerintem mindenki tud, csak próbálnak az emberek egymás idegeire hatni :)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...