Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ezt profik és profin zúzták le. Az, hogy az Index asszisztált hozzá, az számomra azt engedi sejtetni, hogy nem a kisbüfik szívatása volt a cél, mi csak a járulékos veszteség kategóriába voltunk. Itt nálunk nagyobb halak voltak a célkeresztben.
Azért a kezdők miatt el kell mondani, h az év vége mindig ilyen. Én a legtöbb évben általában novemberben zárom a pozikat és a decemberi vérengzésben max. a nagy esések után szállok be. Ehhez képest most 4-ig papirjaimat letettem tbsz-re. Szvsz. még sokan csináltak ezt az esesben, adooptimalizalas miatt. Ha meg mások is így gondolkodtak, akkor jó pár 10k papír kikerült egy időre a forgalomból. Tavaszra jó lesz a legtöbb papír, a 4-ig meg nálam kivételesen nagy jövő előtt áll.
Értem mire akarsz kilyukadni. Úgy vélem a 2000 Ft feletti lépésköznek vajmi kevés köze volt az 1500 Ft-ig tartó lejtmenetnek, valamint az események nem a napizókért és főként nem miattuk következtek be.
Egyet ne feledjünk. A napizóknak is addig érdekük a napon belüli jelentős kilengés, ameddig az kevés lépésközzel lekereskedhető. 2100 fölött nem volt erre mód. Húsz százalékkal lejjebb meg igen.
Értelek, igen ezek valós félelmek lehetnek, ezért van szükség: - határozott irányítottságra, - a szubjektivitás mértékének csökkenésére, - és a tények alapján történő megfontolt, racionális kereskedésre. Továbbra is tartom azt az álláspontom, hogy nem a kisbefektetők eladósítása a cél, hanem a részvény névértékének emelése, terjeszkedések és fejlesztések által monopólium létrehozása.
Nem értek a technikai elemzésekhez, de amit írtál azzal egyetértek, mivel én is hasonló következtetésekre jutottam. Nyugodtan akkor dőlhetünk hátra, ha a hétfői és keddi kereskedési napokon a papír pozitív megerősítést kap és érdemben is tud majd emelkedni. Fontosnak tartom, hogy mindehhez forgalom is párosuljon egy stabilan felépült vevői oldallal. Kedvező hatásnak ítélem meg a KGY közeledtét. Úgy gondolom, hogy sokan érdekeltek az árfolyam mielőbbi emelkedésében ( 2x36K támasz ) ezt láthattuk a pénteki kötéslistában is. Összegezve : kicsit irányított, kicsit szubjektív, de emelkedésre játszik a piac !
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...