Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A technikai kép nem szép. Ehhez még hozzá jön a félelem/bizalmatlanság az elmúlt napok miatt. Ezt talán ki tudja ellensúlyozni a szerdai kgy. várakozás. A délután meg nagyon kemény volt 1920-t nem sikerült megvédeni ott van a napos boli közép (20 MA), majd elesett 1870 (78-as egy gyenge technikai szint). Ezután már az emelkedő csatornát kellett védeni, 1750-en. Köszönöm akik beálltak oda. 1800-t 4X öntötték ki, ha ott nem tölt vissza, akkor átveszik az eladók a szintet. De azt csak úgy mérték újratölteni, hogy 30-40k mindig ott állt alattuk a támaszon. Miután biztos lett 1800 már fel is állt rá 30k vevő. Meg kell tartani az emelkedő trendvonalat és akkor jó lesz! Utána már ki tudunk törni a korrekciós vonalból. Akkor már helyreállnának az indikátorok is. Macd most eladási jelzésen, rsi is letörte a vételi jelzést. Egy nap alatt nem tudtuk helyrerakni a technikai képet, de nagyot mentünk előre. Még bármi lehet. De ez a papír sokszor tudott már a padlóról gyorsan felállni ;) https://www.tradingview.com/x/wxoMcjWr
Jujjj. Hát tényleg felejtős. :-) Amúgy sem érdekelt, nem akarok most pozit nyitni kivéve ha van valamilyen kivételes lehetőség. (már a 4ig-en kívül gondoltam :D) Köszi.
Ne legyen kétséged hogy rögös út lesz. A megelőző napok történései megroggyantották a bizalmat is, azt visszaszerezni mindig nehezebb mint megtartani. Nem tudom kiknek a műve volt és szerintem nem is fogom megtudni, de kis híján kicsinálták a papírt.
Erkeznenk meg... nem mondtam, hogy tuti limit 😉 csak szemleltetni probaltam, hogy az eddigi ath zarohoz milyen kozel kerultunk imset. A 2000en feltehetoen ismet nehez lesz atmennunk.
A pánik itt nem USA miatt volt, ha ezt nem látod felesleges beszélni erről, mert nem ismered a részvényt, a hátteret, egyebeket. Elnapizol benne oszt jó napot. Szerintem te nem akarsz még swingre sem venni, így kár erről beszélni
Reggel azt mondtad nem lesznek vevők, voltak nem kevesen. Most azt mondod nem lesz limit USA miatt. Mi köze ennek USA-hoz? Ez nem OTP vagy MOL, bár forgalomban időnként ráver a MOL-ra
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...