Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A mélypont minden nap egyre lejebb van. 615 volt az utóbbi hónapok mélypontja, ez alá bemegy szerintem. A csalódott kisbüfik is adják most már nem csak a kitárazó nagyobb eladó.
eleg keson vetted eszre ezt mar en 1000 ota mondom kitaraznak.Rice kollega is kitarazott ne aggodj.Az amikro egy arfolyam ugy mozog mint ez a fos hogy hirtelen az egyik nap esik 100ft-t utana meg aznap egybol felhuzzak az a tipikus tomes jele.
Igen írtam hogy a 670 megfogja, de meddig? Ezt a kérdést is feltettem. Írtam ha a 670 egyszer elesik akkor akár 600 alá is mehet. Most azt látni hogy 630-650 között hirtelen megnőtt a forgalom, ezen az árszinten előkerültek a vevők. Itt már 20k-40k vételek is voltak egyben. A kérdés az mennyi van még az eladónak mert úgy tűnik valaki kitáraz.
Vegig azt szajkoztad 670 mindig megfogja aztanamikor mar nem, azt mondod de hat te megmondtad hogy be fog esni ala xD.kb olyan vagy mint a southparkba a megmondo ember xD.
Nagyon csöndben vannak akik lehülyéztek amikor 800nál azt mondtam 700 alá vagy még lejebb megy. Lehülyéztek és kitiltottak a másik 4ig topicból mert azt mondtam hogy nem lesz eu-s pénz és a 4ig opus útjára lép.Nos azóta kitalálták a 27 mérföldkövet amit nem tud és nem is akar teljesíteni a kormány. Nincs és nem is lesz eu pénz. Lehülyéztek mert 400 as ft/eur árfolyamnál 430ra vártam az árfolyamot. 434ig ment emlékeim szerint. A 4ig meg lényegében 2 éve, 1100as árfolyam óta esik. Minél nagyobbra nő, annál kisebb az árfolyam. Opus 2.0. De én vagyok a hülye, a rossz nem ám azok akik folyamatosan 1500ra várták. Rengeteg kisbüfi lett felültetve mint az opusban.
2022. 08. 22. Óta folyamatosan esik. Akkor 900 felett volt, ma pedig úgy nézki eléri az elmúlt 10 hónap legalacsonyabb záróértékét. Trendfordulónak semmi jele.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...