Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Áruld már el, hogy a fenébe lehet tömni nulla forgalomnál, moderált, szinten tartott árfolyamnál, de tényleg? Vagy ezt csak úgy mondogatod itt, mert negatív a kicsengése és mást ezzel a papírral kapcsolatban nem lehet megjegyezni? Megvettem mondjuk a részvényt 699-ért februárban, most 700, a piszok mindenit de kitömtek, most mi lesz? Vagy megvettem március végén 660-ért, akkor kitömtek? Te miről beszélsz?
11,3% a közkéz és ebből még lejönnek az olyan tulajok mint rice, van egy kevés. Az igazi közkéz 10% alatt van. Kb. 30 millió darab részvény. Ebből forog a tőzsdén pár 10ezer darab naponta és szerinted ez tömés.
eloszor is nem 90 % hanem 82% tehat van 18% kozkez.Masodszor a deltaban is csak 40% a kozkez es meg ebbol lejon lockupos reszveny is tehat ott is elmeletileg 30% koruli lehet a kozkez azt megis a bekasegge alatt van.Tehat itt 60Millio papirral azert lehet tomni.xDMAs cegebe az elejen 40 Millioval tomtek vagy par szazezer darabbal itt miert ne lehetne 60 millioval? Azert mert te mondod?
Nem 2 hónapja, régebb óta. Miután a részvények 90%a nagy tulajoknál van , így nem beszélhetünk tömésről. Tömés akkor van ha nagyok adják és a kicsik veszik. Az a kevés forgalom ami van abból látszik hogy most kicsik adják, kicsik veszik.
Dehogy veszel. Ha 300 lesz akkor 100ért akarsz venni. Egyelőre az látszik hogy bármilyen rossz hír jön a 670-700 kitart. Itt veszegetik, ma is aránylag jó volt a forgalom, 30 millió már jónak mondható itt.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...