Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Te mindig akkor aktivalod magadat amikor lesz egy felkor ez koztudott ha barki visszanezi a kommentjeidet.Ha esik akkor elo se jossz most hirtelen elojottel biztos lesz egy felkor de nem sokaig mondtam a vegeredmeny 560 es utana 300 lesz.
keresd vissza azt a kommentemet koszi, mert 600on 560-ra vartam nem emelkszem hoyg a 300-at emlegettem volna de te biztos jobban tudod ahogy azt is hogy 700 ala soha nem fog menni.
Ha figyelmesen végigolvasod, amit írtam, én is utaltam arra, hogy rövid ideig leszúrt 500-ra. Ha megnézel egy 50 napos mozgóátlagot, az szépen megmutatja, hogy középtávon csak minimális megingás volt, visszapumpálták elég gyorsan, hogy még kitömhessék a maradék mennyiséget. 4iG-nél a két felkör között volt két év. Mondjuk ettől eshetne is, emelkedhetne is. Mindenki azt vár, amit akar.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...