Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ilyen jelentés után nem csodálom hogy száguld a telekom. Itt a Q3 megint gyenge lesz. Hiába lesz rekord megint a bevétel és ebidta, megint veszteséget fognak kimutatni.
mert még veszteséges és adóssággal van tömve a szekrény. viszont jól látod, relatíve olcsó, mivel ha kifut az átalakítás idén, akkor hirtelen nagy pluszba tud átcsapni.
Tudom, hogy ez az én lejárt lemezem, de tavaly ugyanez volt ősszel csak nagyobb tételben. Aztán MNB-nél meg lettek tockosozva és kellett egy másik megoldás. Tehát vagy veszik át a töröktől még mindig a papírt, vagy kihasználva a pangó piacot tolják magukra az eladókat. A piac nem szereti a mutyit, ezért ez a csend. AKKO-ban ahogy abbamaradt 230-280 között az állandó lenyomás, máris megindult. Ugyanez lesz itt is. Abbahagyják a hülyéskedést és ki fog lőni. 1200 nagyon gyorsan meglehet, aztán onnan 1800-2100 között lehet 2 éven belül.
Gyors fejszamolassal durvan 20 kereskedesi nappal 5 honap alatt igy siman meglesz az 1 millio darab marc 31-ig, ha napi 10kt vesznek. De amig nincs feljebb elado addig az arfolyam nem megy feljebb. Sztem igazabol igy apakolnak a cegbe 1millio reszvenyt aztan kb az elado meg megmondja milyen aron. Viszont ha ez alogika igaz akkor az eladonak ez az ar megfelelo? Nem akarja feljebb hajtani? Furcsa mindenesetre… otletek?
Legalább veszik.! Ezekkel a kondíciókkal csak úgy tudnák feljebb venni, ha a piac emelné az árat! Viszont ez nem igazán várható sajnos mostanában. Tehát támasznak működhet az srv. de ennyi.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...