Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Feel megindokolta, nem kér a politikai dumából. Szerinte nem szabad leírnom hogy a 4ig politikai támadás alatt áll és komoly bajba kerülhet ha az ellenzék nyer. Sem egyszer, főleg nem ötször.
Amit nem értek az az opus szárnyalása 2 héttel a választás előtt. Ha ott abban bíznak hogy ugyis a fidesz nyer és azért veszik nagy forgalommal akkor itt miért nincs bizalom?
Ezt már én is írtam hogy szerintem e miatt nem emelkedik. Írtam hogy ha nyer az ellenzék akkor e miatt komolyan rászállnak a 4igre. E miatt lettem kitiltva a másik 4ig topicból egy időre. Lényegében mindenki válasza az volt hogy ugyis a fidesz nyer, nem lesz itt semmi gond. Meghogy a németek nem véletlenül szálltak be, nem lesz itt semmi gond. Április 3.-án kiderül.
Mit keresgeljek neked kell bizonyitani az allitasodat amibe belebuktal.Toljad ezt a hulye szemelyeskedos dumat erre vagy csak kepes.Hazudsz es meg neked all feljebb.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...