Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
opusban is azt hitték, hogy a bab is húsból van sőt van aki még mindig azt hiszi, nyomja a feldumát fáradhatatlanul.... majd félév, egy év múlva meglátjuk hol az árfolyam...
Ha jól tudom Mészáros 1 éve vette meg a céget, az első eredmények már Q4-ben látszottak. Miért emlegetsz elmúlt 2 évet? Ez lesz az első teljes gazdasági év a tulajdonos váltás óta.
Nem sietős,csak dolgoznak és teszik a dolgukat.Az informatikában minden üzletágat le akarnak fedni,ami azt jelenti,hogy mindenhonnét fog jönni bevétel,azaz nyereség. Úgy néz ki,hogy már most a külföldön való megjelenést készítik elő: "Azért is fektettünk a Doto informatikai rendszerbe, mert a program nemzetközi piacra lépésében nagy potenciált látunk." Azért 1 héten belül 2 cég és gyakorlatilag 65 ember. Szép! Lesz még pár cég az tuti,persze mindenki a T-Sysre vár. Hamarosan kiderül,hogy jön-e.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...