Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Szippantgatják. Nem nagyon vannak eladók. Tegnap is írtam,ha a vevő megunja a maszatolást pattanhat 1100 fölé. Táltosunk ott már éledezni fog megint és bármikor jöhet tőle 1 vágta. 66millás forgalom és 87edb vevő :D eladó kevés. 1080
igazad van, itt is láttuk, fél éve 2000 volt az árfolyam, most meg 1000... minket jól átbasztak torrente kedvelőknek egy gyöngyszem :D https://www.youtube.com/watch?v=q3d4c72OBmg
Jó lesz az Opus, csak hosszú távon. Az a helyzet, hogy nem tudjátok milyen érzés, amikor a tőkéd 98%a elolvad. Kezdheted újjáépíteni a vagyont a nulláról. Esett az opus 50%ot másfél év alatt? Az lófasz. Vannak cégek, amik hetek alatt veszítik el 50-60-80%-kukat. Távlatokba kell nézni, jelenleg jól állnak a MésziStock, ha behúzzák 22öt, akkor az lesz 10k is. Csak nem egyik napról a másikra, hanem évek alatt fogja megcsinálni. Évek és nem napok, hetek alatt. Az utóbbi években, el letetettek kényeztetve limites nyarakkal. Ebbe csöppent bele sok sok Mari néni, s most megy a rinya. Tanulni nem tanultok a hibákból, csak össze vissza károgjátok a topikokat. Poziból, vagy pozi nélkül, de az a legszánalmasabb, amikor pozi nélkül megy az üres frázisok pufogtatása...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...