Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A múlt ősszel, amikor elindult az emelkedés, akkor is a 3 nap limitet (most jóval kevesebb volt) követte egy érzékelhető -6%-os esés 2 napig (most szerintem a kisebb emelkedés miatt kevesebb lehet). Akkor is tele volt a fórum károgóval, mert a papír nem nyílegyenesen, derékszögben tört a sztratoszféra felé, és mindenki elhitte, hogy ennyi volt. 3 nappal (vagy egy héttel) később meg limit 2 napig. Nem mondom, hogy most is limit lesz egy hét múlva, de szerintem ez a korrekció most is inkább kirázó jellegű, hogy a félőseket kiszórják. Másrészt a kiegyensúlyozottabb növekedést is támogathatja, az emelkedést hosszabb időszakon osztja el, nem lesz hetes limit, de még van bőven idő az emelkedésre havi időtávon is.
Idézet az Index cikkből: "Nagy tervekben nincsen hiány, az egyik forrásunk szerint a 4iG, mint hamarosan Mészárostól teljesen mentesített, de NER-közeli informatikai cég több felvásárlást is bonyolít majd egy-két hónapon belül, és a tervek szerint utána akár a Frankfurti Értéktőzsdén is megjelenhet. Állítólag már erről is indultak puhatolózó beszélgetések."
Komoly öntés volt. Forgalom az első órában 1 milliárd, következő órában 80 millió. 1 óra alatt elrendeztek mindent. Jól ráijesztettek a vevőkre, nem engedték túlpörögni a papírt. Pénteken 5040(1008)on zárt , ahhoz képest az 1048as napi minimum is szép emelkedés 2 nap alatt (és még nincs vége a napnak).
Hát igen, az Opus 800-nak megfelelt a 4ig-ben először a 200 ft (régen 1000), aztán a 300 (régen 1500), utána a 400 (régen 2000), végül az 1000 (5000 régen) szintek. Már nagyon nehéz elviselni, hogy egy éve csak tömnek minket. :D
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...