Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Számomra indifferens, hogy hol zár ma és mennyi napizó van benne. Itt addig akvirálnak, amíg a legnagyobb infó cég kitömve állami megrendelésekkel piacvezető pozícióban nem lesz. Ez a sztori megéri, hogy részvényesként sokáig tartsuk a 4IG-et.
Ki tudja lehet valaki még veszi, mert van rá pár nap míg bejelentse. Azért az milyen lenne már, hogy JG eladott mennyiségből 4900 körül, most a napokban visszavásárolja... jelenleg 4szer annyi papírt tud venni... :-D
Óriási a forgalom. Fél nap alatt 1 milliárd , ha ez kitart a nap második felére is akkor lehet limit vagy ahhoz közel. Ha nem akkor a napizók miatt is lejjebb leszünk .
Itt most nem a q1, q2 számít, a tavalyi q4 is gyenge volt számszakilag és azóta majdnem triplázott az árfolyam. Hosszútávú folyamatot kell nézni. Ahogy Rice szokta írni , lesznek kirázós napok , lesz hintáztatás de a trend emelkedő. Ennyire gyors emelkedést én sem vártam de év végére gondoltam meglesz a 6000.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...